Charlie Sheen nu vrea să mai audă de căsătorie

Controversatul actor american a declarat, într-un interviu, că nu mai doreşte să se însoare. Motivul invocat de Charlie este faptul că, în mod sigur, nici cel de-al patrulea mariaj nu ar fi unul de durată.

Starul serialului „Anger Management” a mărturisit că şi-a învăţat lecţia după nu mai puţin de trei căsnicii eşuate şi că nu doreşte să ajungă în faţa altarului pentru a patra oară. Între anii 1995 şi 2010, Charlie Sheen a fost căsătorit cu Donna Peele, Denise Richards şi Brooke Muller. Nici unul dintre cele trei mariaje nu a fost însă mai lung de patru ani. „În baseball, când ratezi de trei ori, acest lucru se numeşte «sombrero de aur». La a patra ratare, îl primeşti pe cel de platină. Nu vreau să ajung să port «sombreroul de platină» al mariajelor”, a mărturisit Charlie Sheen. La ora actuală, actorul în vârstă de 47 de ani are o relaţie cu vedeta de filme pentru adulţi Georgia Jones. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere organizată în noaptea de revelion, în localitatea Cabo San Lucas din Mexic. Starleta, în vârstă de 24 de ani, a avut, până de curând, o relaţie cu o colegă de breaslă.

 

Violent cu fostele soţii

Insuccesul din viaţa conjugală este cauzat, conform mărturiilor a două dintre fostele sale soţii, de natura sa violentă. Atât Denise Richards, cât şi Brooke Muller au decis să divorţeze de actor după ce acesta le-ar fi bătut şi ameninţat că le omoară. În decembrie 2009, Charlie a fost arestat deoarece a lovit-o pe Brooke în ziua de Crăciun. De asemenea, în 1990, Kelly Preston a decis să rupă logodna după ce Charlie Sheen a împuşcat-o, accidental, în braţ.

 

 

Va deveni bunic

La sfârşitul lunii trecute, cea de-a doua soţie a lui Charlie, actriţa Denise Richards, anunţa, pe Twitter, că actorul va deveni bunic. Fiica sa cea mare, Cassandra Estevez, este însărcinată şi urmează să nască în această vară. „Cred că unii dintre voi aţi auzit deja că Charlie Sheen va deveni bunic, iar fiica sa, Cassandra, mămică”, a postat Denise pe reţeaua de socializare. În vârstă de 28 de ani, Cassandra Estevez este măritată din 2010.

 2010 este anul în care Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din „Doi bărbaţi şi jumătate”.

4 ani a durat cea mai lungă căsnicie a lui Charlie Sheen, cu actriţa Denise Richards.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial