Anne Hathaway a rămas şomeră

Actriţa americană, premiată anul acesta la Golden Globes şi SAG, le-a mărturisit jurnaliştilor că se confruntă cu o problemă neaşteptată: a rămas fără loc de muncă.

Actriţa a declarat, la cea de-a 19-a ediţie a premiilor SAG, că a rămas pe dinafară în ceea ce priveşte proiectele cinematografice şi că aşteaptă cu nerăbdare să lucreze din nou. “Aveam un proiect, însă s-a suspendat, aşa că am rămas fără loc muncă. Este o experienţă amuzantă că mă aflu aici şi sunt la apogeul carierei mele în calitate de actriţă, însă nu am un job. Asta e viaţa de actor!”, a declarat frumoasa actriţă. Anne a mărturisit, totodată, că va profita de această perioadă pentru a petrece mai mult timp în compania soţului ei, designerul de bijuterii Adam Shulman. Anne Hathaway, una dintre cele mai talentate actriţe de la Hollywood, a reuşit să cucerească cinefilii cu rolul din “Les Miserables”, câştigând trofeul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar atât la Globurile de Aur, cât şi la SAG 2013, dar fiind şi a doua oară în cariera sa nominalizată la Oscar.

Discurs neinspirat

În ciuda succesului fulminant pe care îl are în prezent, actriţa a reuşit să stârnească indignarea multora la Globurile de Aur 2013.  După ce a primit trofeul, ea a surprins, nu tocmai plăcut, publicul prin discursul său: “Wow, nu pot să cred că se întâmplă asta! Mulţumesc mult pentru acest obiect fără sentimente pe care îl voi folosi de acum ca o armă împotriva propriilor îndoieli”. Gestul a fost aspru taxat de fani şi critici, care susţin că ar putea pierde Oscarul  din pricina afirmaţiei neinspirate. “Cea mai bună interpretare din 2012? Anne Hathaway, în «Les Miserables». Cea mai slabă interpretare? Anne Hathaway, cu acel discurs fals de la Globuri”, a relatat unul dintre fanii actriţei pe Twitter.

2009 este anul în care actriţa a fost prima dată nominalizată la Oscar.

 70 de ediţii a atins evenimentul Globurile de Aur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial