VUNK îşi lansează albumul la Polivalentă

Trupa pune în scenă cel mai grandios concert al său de până acum, miercuri seară, la Sala Polivalentă din Bucureşti, începând cu ora 20.00. Biletele au preţuri cuprinse între 30 şi 150 de lei.

Cu această ocazie, trupa va lansa într-o miercuri noapte şi noul său album, intitulat “Nu scapă nimeni”, din care băieţii au prezentat deja primul single: “Scapă-mă de ea”. Pe lângă piese de pe noul album, recitalul de aproape două ore va include şi hiturile apărute în cei 13 ani de carieră: “Pleacă”, “1.000″, “Baladă pentru o minune”, “Regele şoselelor”, “Artificii pe tavan”, “Lângă inima mea vine inima ta”, “Prăjitură cu jeleu”, “O ultimă dorinţă”, “Vreau o ţară ca afară”, “Iubire cu împrumut”. Cornel Ilie, solistul trupei, spune că “suntem superstiţioşi, credem că toate lucrurile bune se întâmplă într-o miercuri spre joi. Am ales Sala Polivalentă deoarece este cea mai mare sală din ţară în care se poate organiza un concert, este sala care nu impune absolut nicio graniţă imaginaţiei şi în care poţi face orice. Iar asta se va vedea pe 14 noiembrie, pentru că avem deja nişte idei spectaculoase, originale şi suprinzătoare. Ne aşteptăm să vină 6.000 de spectatori care să spună la sfârşit “Da, a fost un spectacol bestial”. Pentru asta vom munci în următoarele trei luni şi asta e cea mai mare mulţumire.”

Cântă cu Eric Martin

Pe lângă un show impresionant, o scenografie spectaculoasă şi momente inedite, băieţii de la Vunk vor avea şi invitaţi cu totul speciali. Marea surpriză pe care trupa a ales să o dezvăluie înainte de concert este prezenţa pe scena Sălii Polivalente a lui Eric Martin, alături de care Vunk va interpreta o piesă. După mai bine de doi ani de la succesul avut în Bucureşti, Eric Martin, unul dintre cei mai buni solişti ai tuturor timpurilor, revine în România cu un concept inedit pentru concertele sale de până acum: un recital solo acustic de 60 de minute. Aflat în turneu european, Eric va susţine recitalul său din Bucureşti în True Club (str. Franceză nr. 52), locaţia care găzduieşte în aceeaşi seară şi afterparty-ul concertului “VUNK la Polivalentă”. Cel care a făcut din Mr. Big una dintre cele mai cunoscute formaţii ale tuturor timpurilor se declară fericit că are şansa de a revedea ţara noastră, dar şi de a cânta alături de VUNK, una dintre cele mai bune trupe rock din România.

Smiley şi Andra vor urca şi ei pe scenă
Miercuri seară, începând cu ora 20.00, la cea mai mare sală de concerte din ţară – Sala Polivalenta din Bucureşti, vor urca pe scenă consecutiv alături de Vunk: Smiley, Puya, Antonia, Andra şi Monica Anghel. Pentru toţi cei prezenţi la eveniment, trupa mai pregăteşte încă o surpriză – o producţie tehnică impresionantă, ce va include show-uri de lumini, lasere şi videoproiecţii de excepţie.

Te poţi întâlni cu ei

Preţul biletelor începe de la 30 de lei şi ajunge până la 150 de lei. Organizatorii au pus în vânzare şi bilete la un preţ special pentru elevi şi studenţi, de doar 25 de lei, în zona Gazon B. De asemenea, doritorii pot achiziţiona un pachet VIP ce include acces în backstage, catering, dar şi un CD cu noul album al trupei, intitulat “Nu scapă nimeni”. Biletele sunt disponibile în exclusivitate pe myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta.

 1999 este anul în care s-au lansat băieţii de la VUNK.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial