„Vis în Vis” cu Alexandrina Hristov

Cântăreaţa împreună cu trupa Fantasmagoria a Teatrului de pe Lipscani vă aşteaptă la concertul-spectacol „Vis în Vis” (Poveste fără sfârşit). Evenimentul va avea loc vineri, de la ora 20.00, în Sala Rapsodia a Teatrului de pe Lipscani.

 

Alexandrina Hristov este originară din Republica Moldova. Activitatea ei se leagă de muzică, pictură şi poezie. Piesa cu care a devenit cunoscută publicului românesc se numeşte „Fata merge pe jos”. Artista cântă în română, franceză şi rusă. Stilul său muzical este greu de definit, dar se încadrează între pop acustic, rock contemporan, alternative, jazz şi soul, cu elemente inovatoare la nivelul compoziţiei şi al versurilor. Cu o extraordinară dăruire de sine, ea îşi transpune gândurile şi stările în cântece acompaniate de pian, ilustrându-le apoi în imagini pe şevalet. A absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău, iar albumul de debut, “Om de lut”, a fost înregistrat la Timişoara şi lansat în aprilie 2009. Printre alte melodii de succes ale cântăreţei se numără: „Un, deux, trois”, „Printre flori”, „Numai tu” şi „De când ai plecat”.
Cântăreaţa apare pe scenă alături de o trupă de instrumentişti, dar uneori îşi susţine recitalul în formula voce-pian.
Vineri seară, Alexandrina va face mai mult decât un concert, iar cântecele ei vor fi acompaniate de trupa de teatru Fantasmagoria. Nu rata astfel un concert-spectacol cu participarea extraordinară a actorilor: Petru Ciobanu, Nadejda Dimitriu, Vadim Rusu şi Petru Voicu.

 

Preţul biletelor la spectacol este de 40, 50 sau 60 lei. Ele se pot achiziţiona de la casa de bilete a Teatrului „Constantin Tănase”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial