Vama îşi lansează noul album la Sala Palatului

Dacă vreţi să trăiţi o seară specială alături de o voce mare a României, sunteţi invitaţi luni, 28 mai, la Sala Palatului din Bucureşti, acolo unde trupa Vama lansează albumul „2012”.

 

Atmosfera va fi încălzită de trupa Blue Nipple Boy, care va cânta în deschidere, pentru ca mai apoi scena să îi aparţină lui Tudor Chirilă şi formaţiei.
Vama este o trupă de rock înfiinţată în 2007. A lansat un singur album, în 2008, numit „Vama”. Formaţia este alcătuită din Tudor Chirilă (voce), Eugen Caminschi (chitară), Lucian Cioarga (tobe), Dan Opriş (bass) şi Gelu Ionescu (clape).

Tudor Chirilă a vorbit într-un interviu despre show-ul pe care îl va susţine la Sala Palatului: „Încercăm să punem în joc toate resursele creative care să dea forţă vizuală muzicii noastre. Concepem un show care să fie mai mult decât un concert, o poveste. Ne vom folosi de tot arsenalul din dotare: lumini, video, momente de teatru, dans. Publicul va pleca de la acest eveniment cu imagini foarte puternice întipărite pe retină. Va fi mai mult decât divertisment”.

Noul material discografic al formaţiei Vama se numeşte „2012” şi reuneşte 14 cântece despre iubire, libertate, speranţă, visuri, schimbare. Temele universale care se regăsesc frecvent în versurile Vama sunt abordate pe acest album dintr-o perspectivă nouă.

„Pentru noi, acest album înseamnă foarte mult. Mai mult decât un material muzical, este o opţiune. Aceea de a face muzica în care credem. Nu e uşor în vremurile noastre, dareste extrem de important să fii mulţumit şi împăcat cu ceea ce creezi. Aşa că putem spune cu mâna pe inimă că asta este muzica pe care ştim şi vrem s-o facem. Fără compromisuri. Şi cu multă speranţă”, a declarat Tudor.

Un nou început pentru trupă

Solistul trupei, Tudor Chirilă, a ţinut să precizeze că, pentru membrii formaţiei, acest nou album reprezintă şi un nou început.

 „Este un moment de schimbare muzicală, este un nou început. Iubirea, speranţa, încrederea, visurile, fricile sunt tot acolo, dar ne uităm altfel către ele. Din locul în care am ajuns împreună. Când unii cred că lumea se apropie de sfârşit, noi credem că ea trebuie să înceapă. Pentru toate astea, pentru momentul de acum, albumul nostru se va numi simplu: «2012».”

Preţul biletelor variază între 50 şi 150 de lei şi pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial