Ursus Evolution 2012 are loc în Piaţa Constituţiei

Festivalul va avea loc, sâmbătă şi duminică, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Timp de două zile vor urca pe scena special amplasată 11 trupe româneşti care îi vor încânta pe băutorii de bere cu multe concerte live.

 

Cei care vor încinge atmosfera în Piaţa Constituţiei sâmbătă seară sunt: Viţa de Vie, Cargo, Robin&The Backstabbers, E.M.I.L. şi Paraziţii. Intrarea este liberă atât în prima zi din weekend, cât şi duminică. Aşa că ia-ţi prietenii de mână, strângeţi-vă în număr cât mai mare şi veniţi să vă distraţi alături de cele mai bune trupe româneşti!

 

15 ani de Viţa de Vie
Melodii precum „Basu’ şi cu toba mare”, „Vino la mine” sau „Îmi pasă”  te trimit imediat la trupa Viţa de Vie. Au şase albume la activ: „Rahova”, „Fenomental”, „Lucky Nights Live”, „Exxtra”, „9704” şi „Fetish”.
Anul acesta, Viţa de Vie împlineşte 15 ani, prilej cu care trupa a declarat 2012 ca fiind anul lor festiv. Prin urmare, fiecare concert va însemna o sărbătoare a muzicii interpretate în decursul celor 15 ani şi un semn de mulţumire celor care au fost alături de ei în tot acest timp – fanii Viţa de Vie. În paralel cu concertele electrizante cu care ne-au obişnuit, membrii trupei au demarat, la începutul acestui an, turneul naţional „Viţa de Vie – Acustic”, început la Filarmonica din Timişoara şi la Opera Naţională din Bucureşti, ambele concerte având loc cu casa închisă. “Invitaţia de a participa din nou la turneul Ursus Evolution este o onoare şi o bucurie în acelaşi timp. Pentru că anul acesta sărbătorim 15 ani de existenţă, recitalul nostru va cuprinde cele mai cunoscute melodii, de pe toate albumele noastre, inclusiv un moment acustic. De-abia aşteptăm să ne întâlnim cu publicul!”, au declarat băieţii.

 

Duminică vine rândul lui Chirilă
În cea de-a doua zi de festival vor urca pe scenă trupele Vama, Şuie Paparude, C.T.C., Guess Who, Les Elephantes Bizarres şi raku. Distracţia începe după ora 17.00.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial