Un nou Crăciun cu Ştefan Bănică

Concertele de Crăciun, susţinute de Ştefan Bănică începând din anul 2002 la Sala Palatului, au devenit o adevărată tradiţie. Acum, la un deceniu de la primul spectacol, artistul lansează şi DVD-ul aniversar „Ştefan Bănică 10 ani/ Live la Sala Palatului”.

 

Tradiţia concertelor extraordinare de Crăciun marca Ştefan Bănică a început în urmă cu 10 ani, Ştefan Bănică demarând atunci un proiect care avea să devină un spectacol de referinţă în lumea showbizului românesc, una dintre cele mai complexe producţii de gen din România. Cu fiecare an, proiectul s-a dezvoltat, căpătând amploare atât ca producţie, cât şi ca dorinţă de participare în sala de spectacol a unui public din ce în ce mai numeros. În 10 ani de existenţă, au fost vândute peste 165.000 de bilete doar la concertele de Crăciun. Acestea au devenit adevărate repere pentru luna decembrie prin autenticitatea, spectaculozitatea şi complexitatea producţiei, unică în peisajul muzical românesc, reprezentând, în ultimii 10 ani, un mod tradiţional de intrare în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

 

Spectacole aniversare
La moment aniversar, seria de concerte din 2011 se doreşte a fi una de neuitat, ce va transmite frumuseţea şi esenţa celor 10 ani de tradiţie. “Este un an special, pentru că împlinim 10 ani neîntrerupţi de existenţă a concertelor de Crăciun. Am creat o tradiţie şi sunt foarte mândru de acest lucru. An de an vin la aceste concerte oameni din multe oraşe ale ţării, nu numai bucureşteni, unii vin chiar din străinătate, lucru care mă măguleşte, dar mă şi responsabilizează enorm. În 10 ani am lansat multe cântece care au devenit hituri, amploarea evenimentului a crescut de la an la an, am investit în producţia propriu-zisă a show-ului: decor, lumini, grafică, muzicieni, dansatori, costume şi, deloc de neglijat şi probabil cel mai important aspect pentru mine şi membrii trupei mele, care sunt ca o a doua familie, în aceşti 10 ani s-au născut şi au crescut copiii noştri. Multumesc tuturor celor care ne-au fost alături în acest deceniu şi vă aştept să sărbătorim împreună momente de neuitat”, a declarat Ştefan Bănică.

 

,,Din 2002 până astăzi, în fiecare an, mi-am dorit să creştem, să evoluăm, să oferim spectatorilor tot ce e mai bun. Am rămas în suflet cu aceeaşi bucurie de a cânta şi de a mă întâlni cu oamenii în sala de spectacol, de atunci şi până acum.” – ŞTEFAN BĂNICĂ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial