Ştefan Stan concertează în The Bankers

Câştigătorul concursului „Vocea României” va susţine un concert în Centrul Vechi al Capitalei. Evenimentul va avea loc vineri, în clubul The Bankers, începând cu ora 22.30.

 

Ştefan Stan este un cântăreţ român de muzică blues-soul care a câştigat notorietate în 2011, odată cu obținerea primului loc în cadrul emisiunii-concurs „Vocea României”.
Cu toate că mama lui a cântat în tinereţe, iar Ştefan își dorea să devină cântăreţ, nu a avut parte de sprijinul nici unuia dintre părinţi pentru a putea urma o carieră muzicală. Din cauza dificultăţilor financiare, Stan a fost nevoit să muncească de la 16 ani în construcţii, iar apoi într-o unitate de aparate de aer condiţionat. Plecat în SUA pentru a munci, la îndemnul prietenilor, Stan a cântat în diverse cafenele și baruri, iar în 2011 s-a înscris la preselecţiile emisiunii-concurs „Vocea României”, unde l-a avut ca mentor pe Smiley. Pe parcursul competiției, interpretul s-a remarcat datorită glasului său „baritonal, aspru şi uşor gutural”, iar pe 26 decembrie a fost desemnat marele câştigător al emisiunii, primind 100.000 de euro şi un contract de management cu Universal Music Romania.
În cadrul concertului veţi putea asculta primele două single-uri Ştefan Stan, “You Give Me Love” şi “Ea nu mai vine”, dar şi piese cunoscute din repertoriul internaţional. Ştefan va fi acompaniat de trupa sa de instrumentişti.

 

Atmosferă „business”
The Bankers şi-a făcut loc printre cluburile din Centrul Istoric în primăvara acestui an. Conceptul a fost gândit de cei doi asociaţi care provin din breasla bancherilor. Localul îşi propune să fie alternativă pentru un prânz de afaceri sau o modalitate de relaxare alături de colegi, după serviciu. Seara este destinată în principal muzicii live.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

1 Comentariu

  1. Iulian says:

    Foarte bun Stefan Stan! A fost un concert de exceptie.

Lasa un comentariu


GetSocial