Smiley vă aşteaptă la Hard Rock Café

Direct de la „Vocea României”, din ipostaza de jurat, artistul vă pregăteşte o seară incendiară, un show 100% live, în care să cântaţi şi să dansaţi încontinuu.

Sunteţi aşteptaţi la Hard Rock Café joi seară, de la ora 21.00, să vedeţi de ce este în stare artistul. După cum ştiţi, Smiley a devenit un adevărat showman pe piaţa muzicală românească, reuşind să cucerească rapid publicul cu piesele lui antrenante. Vino să asculţi sau chiar să visezi „Cai verzi pe pereţi”, cel mai recent single al său, dar şi alte hituri cu care charismaticul interpret a cucerit topurile muzicale autohtone. Adu-ţi şi prietenii, iar gazda îţi va face cinste cu o distracţie de zile mari în Hard Rock Café.

Biletele la concert se găsesc on-line, pe www.iabilet.ro şi www.bestmusic.ro, sau pot fi achiziţionate prin intermediul aplicaţiei de mobil Cinemagia, dar şi direct de la Hard Rock Café până în ziua concertului. Preţul biletelor este următorul: on-line 50 lei (bilet cu loc la masă) sau 70 lei (bilet VIP cu loc la masă în faţa scenei). La Hard Rock Café, 60 lei – bilet cu loc la masă.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial