Seal revine în concert la Bucureşti

Celebrul cântăreţ şi compozitor britanic, Seal, revine la Bucureşti pentru a-şi promova cel mai recent material de studio, Soul 2.

Concertul va avea loc marţi seară, la Sala Palatului, de la ora 20.00, iar spectatorii vor avea şansa să asculte piese din repertoriul artistului, dar şi coveruri marca Seal ale unor piese de rezonanţă internaţională.

După cum arată şi titlul, materialul discografic în cauză este unul care conţine reinterpretări ale unor piese de rezonanţă internaţională. “Am ales piese care erau în vogă când eu eram mic şi le-am abordat dintr-o perspectivă sonoră cu totul nouă”, spune Seal despre frumoasele melodii ce compun albumul. Astfel, melodii precum “Wishing on a Star”, „Lean on Me” sau „Love Don’t Live Here Anymore” vor putea fi ascultate în interpretarea lui Seal alături de cele mai mari hituri din repertoriul artistului.

 Are album de coveruri

Câştigător a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorită hiturilor pe care le-a lansat în cei peste 20 de ani de carieră şi în special pentru piesa „Kiss from a Rose”, care a figurat pe soundtrack-ul filmului „Batman Forever” (1995). Cariera lui Seal numără opt albume de studio, vândute în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Cel mai recent album al artistului britanic este unul de coveruri. Intitulat „Soul 2”, a fost realizat în colaborare cu vechii săi prieteni legendarii producători Trevor Horn şi David Foster.

“Au avut un impact deosebit asupra mea deoarece erau foarte diferite de multe dintre piesele R&B pe care le ascultam. Mi-au influenţat mult tinereţea şi apoi viziunea asupra modului în care scriu muzică”, spune artistul. “Am ales piese care erau în vogă când eu eram mic şi le-am abordat dintr-o perspectivă sonoră cu totul nouă. De unde şi implicarea lui Trevor Horn”, adaugă Seal.

În deschidere cântă Taxi

Concertul pe care Seal îl va susţine pe 27 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti va fi prefaţat de un recital susţinut de trupa Taxi. Nu este pentru prima dată când managementul bin-cunoscutului artist britanic alege să colaboreze cu trupa Taxi pentru concertul Seal la Bucureşti. Iubitorii muzicii pop de calitate din România îşi aduc aminte cu plăcere că şi primul spectacol al lui Seal de la Bucureşti (2006) s-a bucurat de un preambul asigurat de trupa Taxi. Astfel, piese precum „Ai închis marea în ochi”, „Mi-e dor şi doare” sau creaţii mai noi, precum „Eşti iubibilă”, „NonStop” sau „Cele două cuvinte” se vor alătura hiturilor internaţionale lansate de Seal în cei peste 20 de ani de carieră, într-un regal muzical de primă mână.

 20 de milioane de albume a vândut artistul până în prezent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial