PROCONSUL live @ Hard Rock Cafe

Concertul sfârşitului de săptămână este găzduit, sâmbătă, de celebrul local din Herăstrău, acolo unde Robert, Vali, Dragoş, James, Liuba şi Bodo vă aşteaptă pentru două ore de hituri.

 

Proconsul a devenit un nume cunoscut pe piaţa muzicală din România în 1999, odată cu maxi-single-ul de debut “De la ruşi…”. În 2000, cu piesa “Cerul” obţine locul trei la festivalul de la Mamaia, secţiunea Creaţie. De asemenea, a câştigat trofeul “Cerbul de Aur”, fiind prima formaţie din România care reuşea această performanţă. Un an mai târziu, Proconsul lansează un nou album: “Mi-ai luat inima”, ce a avut foarte mare succes cu single-uri ca: “Zbor”, “Mi-ai luat inima”, “Despre tine”, “Spune-mi despre noi” şi s-a vândut în peste 50.000 exemplare. Urmează ani frumoşi, de glorie pentru Proconsul, ani care au adus alte şi alte albume şi hituri.

 

Schimbarea din 2009
În anul 2009, basistul Florin Barbu pune capăt unei colaborări de şapte ani cu formaţia şi părăseşte Proconsul în urma deciziei de a se muta, împreună cu familia, la Sibiu. În locul lui, trupa îl cooptează la chitară bass pe James Alexander Lascu, 25 de ani, un american de origine română născut în Detroit, cel care a venit cu un suflu nou, cu “know-how”-ul american
şi s-a integrat rapid în familia Proconsul. A urmat un concert susţinut la Sala Palatului, ce a lansat un album nou, intitulat “Sens Unic”, care face dovada maturităţii formaţiei, ajunsă la 10 ani de activitate.

 

Surprizele de sâmbătă
Ţinând cont că Hard Rock Cafe este o franşiză celebră pe tot mapamondul, pentru concertul din această sâmbătă, băieţii de la Proconsul şi-au propus să se prezinte pe scenă aşa cum rar au făcut-o până acum: cu o sumedenie de coveruri “de aur”, practic preferinţele muzicale ale trupeţilor. Bineînţeles, nu vor lipsi marile succese lansate în cei 13 ani de carieră. E şansa să-l vedeţi pe Bodo mai rocker ca niciodată, întruchipându-i pe Bono, Billy Idol, Zucchero, Roland Orzabal (Tears for Fears) ori Dave Gahan (Depeche Mode).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial