Popas Band te aşteaptă la Hard Rock Cafe

Trupa vă aşteaptă pe scena din Hard Rock Cafe, sâmbătă seară, de la ora 22.30, pentru o seară pe ritmuri de rock’n'roll.

Îndrăgita formaţie interpretează, dintr-un playlist de excepţie, atât bine-cunoscutele hituri ale anilor ’60 – ’70, cât şi piese mai noi sau compoziţii proprii. Formată în septembrie 2006, de Marius Popa (Spin, Latin Expres, Jukebox, Foişorul de Foc), are următoarea componenţă: Marius Popa şi Medéa Bălănică – voce, Bogdan Giurea – chitară, Florin Serban – chitară, Gabor Pal – tobe, Nelu Niculae – bas şi Gabi Pindici – clape. Piesele de pe primul album, “Flickering Hostile”, sunt compuse integral, muzică şi text, de Marius Popa şi au stiluri destul de diferite, de la funk la rock, trecând prin pop. Melodiile sunt interpretate cu aceeaşi naturaleţe ca şi într-un concert de club.

Este o muzică sinceră, bazată pe mesaj, melodiile fiind scrise şi înregistrate în aproximativ doi ani. Albumul este înregistrat în regim “live” şi nu are niciun sunet generat de computer. Înregistrările au avut loc în studioul “Viţa de Vie” şi au durat trei luni.”Am ales să facem un album care să sune destul de vechi ca sound pentru că eu sunt de părere că ne îndepărtăm de esenţă. Cântăm electronic înainte să învăţăm să cântăm bine, cu instrumente adevărate, cu afecţiune şi ăsta este un păcat! Muzica a fost concepută să hrănească spiritul. Evoluăm, luptăm, murim şi nu observăm că spiritul ne-a intrat la apă. Eu mă opresc din evoluţia mea către nimic aici. Mai am de simţit!”, spune solistul trupei pe site-ul acesteia.  Intrarea la eveniment este 25 de lei.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial