Ozana Barabancea şi Puiu Pascu fac show la Godot Cafe

Dacă ai chef de o atmosferă relaxantă în prezenţa prietenilor dragi, nu rata, la Godot Cafe, un concert de jazz marca Ozana Barabancea. Spectacolul va avea loc sâmbătă, de la ora 21.00.

 

Intitulat „Jazz me Baby”, concertul ne introduce într-o atmosferă caldă, prietenească, unde pianul domnului Puiu Pascu şi vocea Ozanei ne vor aminti că muzica e limba universală a dragostei. Dacă vrei să ieşi la o cafea în compania persoanei iubite, să bei o bere sau un cocktail alături de cei mai buni prieteni, o poţi face în compania uneia dintre cele mai bune artiste de jazz din România, care sâmbătă seară vine în Godot Cafe să cânte şi să te încânte cu vocea ei.

 

Ozana Barabancea este o renumită artistă a Operei Naţionale Române. Sub îndrumarea profesorilor Anca Parghel şi Marius Popp, Ozana a semnat direcţia muzicală a numeroase spectacole de cabaret, a făcut parte din distribuţia muzicalului „Chicago” şi este recunoscută în lume pentru show-urile de jazz, music-hall şi cabaret.

 

A realizat dublajul desenelor animate
Artista a debutat pe piața românească în anul 1990, imediat după revoluţie, moment prielnic când profesoara sa, Anca Parghel, a reușit să o aducă în lumina reflectoarelor. Ozana abordează cu o simplitate debordantă mai multe stiluri muzicale, dar preferat este tot jazzul, cu care se face plăcută în spectacole arhicunoscute ale Operei Naţionale din Bucureşti. La fel ca şi alţi cântăreţi, precum Luminița Anghel, Monica Anghel etc., a cochetat cu dublajul de film animat. În 1988 a realizat dublajul pentru vocea căţeluşei Georgette, din filmul „Oliver şi prietenii”, vocea în original aparţinându-i lui Bette Midler.

 

Adresa: Str. Blănari nr. 14
Cocktail: 15 lei, Bere: 7 lei, Racoritoare: 6 lei, Bilet: 25 de lei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial