Nico & Chorus Band live @ Hard Rock Cafe

Sâmbătă seară, una dintre cele mai bune voci feminine ale României poate fi ascultată într-un recital plin de surprize, susţinut la celebrul local din Parcul Herăstrău.

 

Pop, jazz sau R&B, Nico poate cânta în orice registru şi o demonstrează încă o dată într-un concert live. Într-un show „vintage” de două ore, Nico va cânta atât piesele care au urcat-o în seria celor mai bune voci din România, precum şi coveruri internaţionale din repertoriul Pink, Katy Perry sau Tina Turner.

 

„Love Mail”, o plăcută surpriză
Fie în stil soul à la Duffy, fie în acorduri de jazz în stil Amy Winehouse, cântecele de pe cel mai recent album lansat de Nico, „Love Mail”, compuse în culorile retro ale anilor ’60, sunt tot atâtea poveşti păstrând mult soare şi amintirea valurilor de astă-vară. Cum în anii ’60 muzica nu se făcea pe computer, artista este însoţită pe scenă de trupa ei. Nico, o artistă care şi-a propus să fie mereu alta, schimbă romantismul delicat din „Filme” cu forţa Tinei Turner în „Simply the Best”, pentru a paria în cele din urmă pe stilul rock experimental cu care a reuşit să smulgă aplauze, cântând în versiune proprie un hit AC/DC, „Shoot To Thrill”.

 

Cântă cu trupa soţului
Laurenţiu Matei, soţul artistei, face parte din trupa Chorus Live Band, înfiinţată anul trecut. El este şi compozitorul pieselor lui Nico, iar împreună cu trupa au realizat şi orchestrat albumul „Love Mail”. Fiind o apariţie destul de rară pe scenele bucureştene, fiecare concert al lui Nico este considerat un eveniment. Iată de ce, dacă iubiţi muzica bună, nu trebuie să rataţi recitalul din Hard Rock Cafe.

 

„Cred că m-am născut pentru a cânta. Fără clipele petrecute pe scenă atunci alături de muzică, când uit de toate, ce ar mai însemna viaţa? Poate… un teatru banal în care eu aş fi fost un actor şi poate… aş fi jucat un rol plictisitor.”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial