Ministry of Sound World Tour @ Arenele Romane

Cel mai tare brand dance din lume aduce sâmbătă, 18 februarie, la Bucureşti, un show extraordinar susţinut pe ritmuri house, tech şi progressive şi completat de lasere, lumini, proiecţii şi efecte pirotehnice.

 

Cu peste 800 de evenimente pe an şi 600.000 de participanţi în lumea întreagă, Ministry of Sound este cel mai important nume din industria dance. Clubul londonez cu acelaşi nume a fost locul iniţial unde au început celebrele petreceri, care, cu timpul, au devenit itinerante în întreaga lume. În această sâmbătă, Ministry of Sound ajunge şi în România, mai exact la Arenele Romane din Bucureşti, într-un cort încălzit.

 

 

Global Deejays, headlinerul evenimentului
În cadrul show-ului, warm-up-ul va fi asigurat de românii Adrian Eftimie şi Syos, în timp ce invitaţii de peste hotare sunt Paul Deighton (rezident în clubul londonez Ministry of Sound) şi, mai ales, duoul austriac Global Deejays. Acesta a luat naştere în 2004, iar de atunci piese precum “The Sound of San Francisco”, “What a Feeling (Flashdance), “Everybody’s Free”, “The Stars on 45” şi “My Friend” au fost prezente în topurile dance din întreaga lume şi au propulsat numele în preferinţele publicului. În prezent, Global Deejays sunt în topurile internaţionale datorită celor mai recente piese: “Bring It Back” (în acest moment pe locul 8 în US Billboard Dance Chart) şi “Hardcore Vibes”, succesul celei din urmă piese determinând lansarea acesteia pe 9 ianuarie 2012.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial