Maria Radu face show în Hard Rock Cafe

Considerată una dintre cele mai bune voci din România, Maria Radu revine, sâmbătă, pentru un nou concert în Hard Rock Cafe, de la ora 22.30. Publicul va putea asculta live hituri ale artistei.

Îndrăgita artistă va putea fi ascultată de fanii bucureşteni sâmbătă, în Hard Rock Cafe, din Parcul Herăstrău, într-un spectacol exploziv de glam rock, pop, slow şi dance. În cadrul concertului, publicul va putea asculta live melodii din repertoriul artistei, precum  “Zbor”, “Too Late for You”, “Dorul” sau “All This Time”, dar şi coveruri ale unor hituri celebre, interpretate în stilul unic al Mariei Radu. Concertul artistei va începe la ora 22.30, iar preţul pentru un bilet este de 30 de lei, aceastea urmând a fi achiziţionate de la intrare.

Pe scenă de la 14 ani

Maria Radu a debutat pe scenă la vârsta de 14 ani, când a susţinut primul său concert, pe stadionul Progresul, cu formaţia Solaris. De-a lungul carierei, ea a avut colaborări cu mai multe trupe celebre din ţară, precum Direcţia 5, Vank, Timpuri Noi sau Blazzaj. Totodată, în 1996, ea înfiinţează formaţia Van Noizz, alături Romeo Vanica jr., cu care lansează două albume şi melodii devenite celebre, precum “Vara în doi” şi “Pas cu pas”. În 2004, artista a fost la un pas să reprezinte România la Eurovision după ce a ocupat locul al doilea la Selecţia Naţională cu melodia “All This Time”. Doi ani mai târziu, piesa a fost inclusă pe primul album solo al Mariei Radu, „M-am îndrăgostit un pic”, care a conţinut şi hituri.

6 ani au trecut de când Maria Radu şi-a lansat primul album solo, intitulat „M-am îndrăgostit un pic”.

2  este poziţia pe care artista a ocupat-o, în 2004, la Selecţia Naţională pentru Eurovision, cu melodia “All This Time”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial