Mărgineanu concertează în club Tribute

Artistul va concerta, sâmbătă seară, începând cu ora 23.00, în club Tribute din Capitală. Mărgineanu va susţine un concert în stilul lui inconfundabil unde va cânta melodii de pe noul album „Zariţa”, dar şi cântece mai vechi ce l-au făcut cunoscut în ultimii ani.

 

Atenţie, doamnelor şi domnişoarelor! Cel mai iubit bărbat din România vine să vă încânte auzul cu noi serenade deşănţate în acorduri de chitară. E timpul să vă dezbrăcaţi de inhibiţii şi să aplaudaţi la scenă deschisă din nou prestaţia trubadurului de serviciu: Mihai Mărgineanu. Stilul inconfundabil al artistului se va auzi de pe cel mai recent material discografic al său, pe care l-a lansat pe 24 aprilie 2012, la Sala Palatului din Bucureşti, printr-un concert special. Cel mai nou album al lui se numeşte “Zariţa” şi cuprinde piese compuse în maniera cu care artistul şi-a obişnuit deja fanii. Mărgineanu a devenit cunoscut după lansarea albumului “Gore din Chitila”  (2005), în 2005. Stilul inconfundabil al pieselor sale a făcut ca artistul să fie deopotrivă şi îndrăgit, şi controversat. Au urmat albumele, “Şi îngerii beau vin” (2007) şi “Pe sub norii de hârtie” (2009).

 

Mihai Mărgineanu a cucerit publicul şi prin concertele pe care le susţine: pline de entuziasm, având aerul unor întâlniri amicale. În cadrul concertului din club Tribute, artistul va interpreta atât piese de pe noul său material discografic, cât şi melodiile ce i-au adus de-a lungul timpului fanii aproape.
43 de ani va împlini artistul pe 2 octombrie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial