Macy Gray concertează la Sala Palatului

Joi seară, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Capitală o puteţi asculta live pe Macy Gray. În deschiderea concertului artistei vor apărea românii de la Moonlight Breakfast.

Cel de-al treilea concert susţinut de Macy Gray în România include atât hituri precum “Sexual Revolution”, “I Try”, “Sweet Baby”, cât şi piese celebre de pe cel mai recent album al său, “Covered” (2012). În paralel, Macy Gray se reîntâlneşte cu fanii şi pe marile ecrane, deoarece, tot în noiembrie, este aşteptată lansarea thrillerului “Paperboy” (2012), o poveste provocatoare, plină de sugestii sexuale, plasată în anii ’60 în sudul Floridei.

Macy Gray, în vârstă de 45 de ani, are la activ şase albume de studio, un premiu Grammy şi alte cinci nominalizări. Albumul “Covered” include 16 piese, coverurile unor trupe la fel de celebre, precum “Here Comes The Rain Again” (Eurythmics), “Creep” (Radiohead), “Teenagers” (My Chemical Romance), “Nothing Else Matters” (Metallica), “Sail” (Awolnation) şi “Wake Up” (Arcade Fire).

 Avere de 38 de milioane de dolari

În urmă cu 11 ani, americanca Macy Gray lansa “Sexual Revolution”, cel de-al doilea single de pe albumul “The ID” (2001), al doilea disc din cariera sa. Nişte versuri curajoase şi un drum lung pentru o fostă angajată a McDonald’s (în 2006, Gray, deja pe culmile celebrităţii, a filmat o reclamă pentru lanţul fast-food spunând, fără urmă de ipocrizie, că a fost primul său pas către succes)… Printre vedetele care au lucrat la McDonald’s se număra Pink, Seal, Shania Twain, Sharon Stone, pilotul de curse Nascar Tony Stewart şi fondatorul Amazon.com, Jeff Bezos. Gray, despre care site-ul celebritynetworth.com scrie că are o avere de 38 de milioane de dolari, glumeşte spunând că, dacă ar şti unde sunt banii, s-ar duce imediat să-i scoată şi ar face… shopping. La capitolul avere personală, Macy recunoaşte că are trei proprietăţi în Canton, Ohio, şi o groază de bijuterii.

Bazată pe un roman inspirat dintr-o poveste adevărată, pelicula “Paperboy” a fost selecţionată oficial la Festivalul de la Cannes, în acest an, iar Gray joacă alături de Nicole Kidman, Matthew McConaughey şi John Cusack. Regizorul Lee Daniels, nominalizat la Oscar pentru “Precious”, n-a făcut un secret din faptul că rolul menajerei de culoare Anita i-a fost mai întâi oferit lui Oprah Winfrey, cea mai cunoscută vedetă de televiziune feminină din lume, înainte de a apela la Gray.

 Moonlight Breakfast, în deschidere

Trupa Moonlight Breakfast are ocazia să cânte în deschiderea show-ului pe care îl susţine Macy Gray. Cei de la Moonlight Breakfast reuşesc, surprinzător, să fie bine ancoraţi în prezent datorită unei producţii inteligente. Într-un an de zile, de când au început, Bazooka (producător, tobe, clarinet, clape), Printzu (chitară electrică, bass), Adiţă (clape, chitară acustică, sampler) şi Christie (vocal, sampler) au reuşit să cânte în deschiderea concertului Jamiroquai (iulie 2011, în faţa a peste 35.000 de spectatori), să susţină un turneu naţional (“New In Town Tour”, 2011-2012) şi să-şi lanseze primul album (“Shout”, a cărui variantă acustică urmează să apară în curând pe piaţă).

Preţurile biletelor sunt: 220 lei (categoria 1), 170 lei (categoria 2), 140 lei (categoria 3) şi 110 lei (categoria 4).

20 de milioane de albume a vândut artista în întreaga lume.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial