LOREDANA cântă live în True Club

Dacă vreţi să trăiţi o seară electrizantă alături de o mare voce a României, sunteţi invitaţi joi seară în True Club, acolo unde Loredana va susţine un concert live.

 

Petrecerea va începe la ora 22.30 cu un moment susţinut de DJ N.A.T.D. care va încălzi atmosfera. Pe la miezul nopţii, toata energia Loredanei va răsuna în True Club pentru cei prezenţi.

 

A lansat 17 albume
Cunoscută ca una dintre cele mai renumite artiste din România, Loredana a susţinut până acum peste 1.000 de concerte live şi a lansat nu mai puţin de 17 albume. Primul său material, „Bună seara, iubite”, a apărut în 1988, când artista avea 18 ani. Au urmat „Un buchet de trandafiri”, în 1989, „Atitudine”, în 1994, „Născută toamna”, în 1995, şi „Tomilio”, în 1996.
Anul 1997 a fost momentul colaborării cu băieţii de la B.U.G. Mafia la piesa „Lumea e a mea”, devenită ulterior hit. În 1999, Loredana a lansat albumul „Aromaroma”, urmat de „Diva inamorata” şi „Agurida” în 2001, „Zaraza vânzătoarea de plăceri” în 2002, „Fata cu şosete de diamant” în 2003, „Zig Zagga Extravaganza”, în 2004, „Jamparale”, în 2006, în 2007  – „My Love”, „Nana Nanino” şi „Made in Romania”, care a cuprins melodii pop, populare, dar şi ţigăneşti, şi, în 2008, „Tzuki”.

 

„Sundance” este cel de-al 17-lea şi cel mai recent album din cariera artistei, iar max-ul acestuia este făcut de renumitul Peter Wade, deţinător de Grammy şi cel care a mixat şi produs albume pentru Jennifer Lopez, Mark Anthony, Lindsay Lohan şi Jeremy Adelman.

 

Mereu în pas cu moda
Loredana este una dintre cele mai respectate artiste din România. De-a lungul carierei, cântăreaţa a fost întotdeauna la curent cu tendinţele, astfel încât stilul ei a rămas inconfundabil şi mereu actual. Loredana a reuşit să cucerească topurile din România cu sound-ul inconfundabil şi astfel, de peste 20 de ani, continuă să aducă un suflu nou pe piaţa muzicală românească. Cu o carieră impresionantă, Loredana a devenit de mult una dintre cele mai apreciate şi de succes artiste din România, abordând de fiecare dată un stil fresh şi neconvenţional în muzică sau modă.

 

Biletele s-au pus în vânzare la True Club şi Bordello’s şi costă 50 de lei.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial