Linkin Park, în premieră la Bucureşti

 

Dacă vrei să asişti la un spectacol impresionant şi să asculţi muzică live de calitate, eşti invitat miercuri, 6 iunie, la Romexpo Bucureşti, acolo unde formaţia Linkin Park va susţine un concert extraordinar.

 

Concertul va începe de la ora 19.00 cu moldovenii de la Zdob şi Zdub, care promit un show la fel de antrenant precum cel al megastarurilor americane.  Turneul dispune de o producţie impresionantă, efecte pirotehnice şi lumini spectaculoase, trupa americană Linkin Park fiind pentru prima oară în România.

 

Dubli câştigători ai Premiului Grammy
Cei şase membri ai trupei sunt originari din sudul Californiei, iar ideea trupei a apărut în micul dormitor al vocalistului Mike Shinoda, unde acesta împreună cu Delson au înregistrat primul material, în 1996. Cei doi fuseseră colegi de şcoală.
De atunci, Linkin Park au vândut peste 45 de milioane de albume în întreaga lume şi au câştigat două Premii Grammy din şase nominalizări plus numeroase alte premii ale industriei muzicale.

 

Nu se consideră doar o trupă de rock
Membrii trupei Linkin Park ăşi consideră muzica un hibrid şi sunt de părere că oamenii greşesc atunci când îi cataloghează drept rockeri. „Cea mai mare greşeală pe care o fac unii este aceea de a spune că suntem doar o trupă de rock”, spune chitaristul Brad Delson. „Noi considerăm muzica noastră un hibrid a ceea ce am ascultat noi şase de-a lungul timpului. Titlul albumului nostru de debut, «Hybrid Theory», este, de fapt, numele pe care voiam să-l purtăm ca trupă şi este rezultatul a şase moduri de a înţelege muzica şi a şase personalităţi artistice distincte.”

 

„Hybrid Theory” a fost certificat cu discul de diamant (10 milioane de exemplare în SUA) şi a câştigat multiplatina în multe alte ţări. Ultimul lor album, „A Thousand Suns”, a debutat direct pe locul 1 în Billboard Top 200 Chart, ceea ce-l face al treilea album consecutiv semnat de Linkin Park care ajunge acolo. Turneul de promovare cu acelaşi nume, „A Thousand Suns Tour”, a traversat cinci continente şi 30 de ţări, prilej cu care cei şase au cântat în faţa a peste un milion de fani.

 

Linkin Park lucrează în prezent la un nou album, care va fi lansat în această vară. După o perioadă de experimente şi într-o eră în care mai toate formaţiile merg spre dubstep, Linkin Park au decis să revină la soundul iniţial. Preţul biletelor variază între 130 şi 360 de lei şi pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim sau de pe www.eventim.ro.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial