Lara Fabian, două concerte la Bucureşti

În condiţiile în care concertul de sâmbătă, 17 martie, a fost sold-out în câteva zile, iar cererile de bilete nu au contenit, solista belgiană a acceptat să susţină încă un spectacol, a doua zi, duminică, tot la Sala Palatului.

 

Lara Fabian sau Lara Crokaert – acesta fiind numele său real – s-a născut pe 9 ianuarie 1970, în Etterbeek (Bruxelles – Belgia). În primii cinci ani din viaţă, a locuit în Sicilia, pentru ca în 1975 să se reîntoarcă în ţara natală. Conturarea carierei sale a început în 1978, când, de Moş Nicolae, a primit în dar de la părinţii săi un pian. Odată ce visul său de a avea un pian s-a împlinit, Lara a început să compună primele melodii şi să participe la diferite concursuri de amatori.

 

Participarea la Eurovision
Recunoaşterea internaţională a artistei a venit în 1988, după participarea la Eurovision cu melodia “Croire”, unde s-a clasat pe locul IV. Primul său disc a fost lansat în 1991 şi a fost foarte apreciat, aducându-i nominalizarea la premiile Felix şi un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei. În 1996, Lara Fabian devine cetăţean canadian şi este aleasă de studiourile Walt Disney să împrumute vocea sa Esmeraldei, pentru producţia “Cocoşatul de la Nôtre Dame”.

 

TLFM, un omagiu
Lara a dovedit lumii întregi că are o voce excepţională, prin interpretarea pieselor “Adagio” şi “I Will Love Again” (numărul 1 în Bilboard). Prin melodiile compuse şi interpretate unic, tânăra artistă devine parte a istoriei muzicii pop. Cel de-al zecelea album al său, “TLFM”, aduce un omagiu celor 12 femei care au ajutat-o să devină artista şi femeia de succes care este în prezent, printre acestea numărându-se Nana Mouskouri, Celine Dion, Maurane sau Dalida.

 

Pentru ea s-a modificat un etaj de la Howard Johnson
Organizatorii concertelor, Project Events, şi-au unit forţele cu reprezentanţii hotelului Howard Johnson Grand Plaza pentru a putea îndeplini în timp util toate cererile artistei, ce impun modificarea unui întreg etaj al hotelului. “La etajul la care va fi cazată, am început deja să amenajăm, special pentru aceasta, o zonă de bar, precum şi o sală de fitness. De asemenea, special pentru Lara Fabian se va pune la dispoziţie o sală privată ce va comunica cu apartamentul în care va locui şi un valet personal pe toată durata şederii. Bucătarul-şef, Herik Sebok, va pregăti preparate culinare de excepţie, special concepute pentru gusturile cântăreţei”, a transmis, într-un comunicat, reprezentantul personalului hotelului.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial