KUMM concertează în Control

Cu un nume de trupă ce înseamnă “nisip” în limba tătară şi cu o istorie de un deceniu şi jumătate, KUMM, una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternativ din România, vine pe scena din Control cu un  nou concert.

 

Membrii actuali Cătălin Mocan (voce, chitară), Eugen Nuţescu (chitară, voce), Mihai Iordache (saxofon), Andras Kovacs (clape), Alexandru Miu (bass) şi John Ciurea (tobe) promit, ca de fiecare dată, să aducă ceva nou, creativ, motiv pentru fanii KUMM să fie încântaţi de un eveniment muzical de calitate. Pe scena din Control vor mai urca şi bulgarii de la Ostava, o formaţie cu elemente Britpop şi rock alternativ. Împreună cu cei de la KUMM, Ostava a organizat un mic turneu prin ţară care se va desfăşura, în afară de Capitală, în oraşele: Cluj-Napoca şi Târgu Mureş.

 

Au concertat în peste 10 ţări
Trupa KUMM s-a înfiinţat în anul 1997 la Cluj şi de atunci a lansat şase albume de studio: „Moonsweat March” (2000), „Confuzz” (2002), „Angels & Clowns” (2005), „Different Parties” (2006) şi „Far From Telescopes” (2009). De-a lungul timpului, stilul muzical al formației a variat considerabil, de la rock progresiv cu influențe jazz și etno până la rock alternativ. Până în prezent, KUMM a susţinut concerte în: România, Germania, Elveţia, Turcia, Cehia, Ungaria, Italia, Republica Moldova şi Bulgaria și a participat la festivaluri precum Pepsi Sziget, Sárvár, 4+4 Days in Motion şi Peninsula. Spectacolul începe de la ora 21.30, în club Control din strada Academiei, iar biletele costă 20 lei. La sfârşitul anului trecut, KUMM a lansat single-ul „Eskimo”, ocazie cu care a organizat un turneu-campanie intitulat „Where do Broken hearts go”.

 

Adresa: Str. Academiei nr. 19
Cocktail: 13 lei, Răcoritoare: 5 lei,  Bere: 7 lei, Intrare: 20 de lei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial