Karaoke? Unde mergem să cântăm în Centrul Vechi?

Dacă vrei să te distrezi alături de prieteni, una dintre modalităţile cele mai frumoase este să îi duci la karaoke.

Chiar dacă ai voce sau nu, buna dispoziţie este garantată. În Centrul Vechi, două dintre locurile unde poţi să faci asta sunt Old City Franceză şi Scarlet Secret Garden.

Karaoke este o modalitate de petrecere a timpului liber din ce în ce mai căutată în rândul tinerilor. Oricine poate să îşi facă puţin curaj să cânte o melodie în public. Câţi dintre noi nu fredonează acasă piesele preferate? Multe puburi şi cluburi din Bucureşti au introdus în agenda evenimentelor şi seri de karaoke, iar clientul poate să rezerve o masă, să îşi ia ceva de băut, să îi asculte pe alţii cum cântă şi chiar să o facă şi el atunci când prinde curaj. Ceea ce nu ştie toată lumea este că sunt puţine locurile unde sonorizarea este bună, atmosfera plăcută şi serviciile prompte.

 

 

Karaoke în grădină

În Centrul Vechi am descoperit două locuri unde putem bifa cele enumerate. Old City Franceză, situat pe str. Franceză nr. 3, este locul unde se organizează seri de karaoke în fiecare vineri şi sâmbătă, unde s-a format o familie, o clientelă fidelă şi unde cei care nu au mai făcut asta niciodată sunt aşteptaţi cu drag şi încurajaţi. Tot în zonă, pe str. Smârdan nr. 39, am descoperit Scarlet Secret Garden, o grădină magică unde, în fiecare joi seară, se organizează astfel de petreceri.

 

Chiar dacă nu doriţi să cântaţi, puteţi merge pentru a-i asculta pe ceilalţi. Nu vă ruşinaţi! Încercaţi, karaoke este o modalitate de distracţie, nu o probă pentru un concurs. Nimic nu poate egala o seară alături de prieteni, cântând melodii celebre. Dacă doriţi o rezervare, sunaţi pentru Old City Franceză la 0736.997.951, iar pentru Scarlet Secret Garden la 0724.451.179.

200 de lei este preţul unei sticle de vodcă plus un litru de suc la Scarlet Secret Garden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial