Jamie Woon revine in Romania

Vineri, 30 noiembrie 2012, ora 22:00, la Pavilion C6 al Complexul Romexpo din Bucureşti va avea loc un nou eveniment TM Live. Invitaţii la acest eveniment sunt Jamie Woon, Jessie Ware, M.A.M şi Mars (Marian Stavarache).
Jamie Woon şi Jessie Ware sunt doi dintre artiştii care în prezent revoluţionează muzica pop, fiind printre cele mai fresh apariţii din Anglia din ultimul an. Cei doi britanici vor fi prezenţi în Bucureşti pe data de 30 noiembrie, ambii prezentând un sound cu influenţe extrem de diverse.
Jamie Woon are marele merit de a aduce în mainstream influenţe din zona dubstep, dublate de un stil vocal teatral, ambele bine împachetate într-o producţie electro. La începutul lui 2011, BBC anunţa că Jamie Woon s-a plasat pe locul 4 în poll-ul BBC Sound of 2011. De atunci artistul şi-a lansat albumul de debut, “Mirrorwriting”, şi a cucerit publicul cu piese ca “Lady Luck” sau“Shoulda”.
Sound-ul lui Jessie Ware se remarcă printr-un amestec de soul şi RnB vechi, uşor electronizat, livrat într-o maniera elegantă de star pop. Artista care a debutat de puţin timp a reuşit să îi transforme pe criticii muzicali în susţinătorii săi şi să ocupe primele locuri în topurile muzicale britanice şi nu numai.
M.A.M. aka Miguel Campbell şi Matt Hughes sunt doi DJ originari din Anglia, ce se intitulează: “Just a Man and Another Man”. Genul pe care îl abordează este un house romantic, cu accente pe vocal.
Bilete Jamie Woon, Jessie Ware şi M.A.M.
Preţul biletelor este de 75 lei şi sunt disponibile online pe bilete.ro sau în oficiile Poştei Române semnalizate “Aici bilete.ro”, Studio Martin (Bd. Iancu de Hunedoara nr. 61), Metrou Unirii 1 şi Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16). Biletele pot fi achiziţionate şi în ziua evenimentului direct de la intrare la un preţ de 90 lei.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial