Horia Brenciu face show, în weekend, la Sala Palatului

În perioada 22-25 martie, Horia Brenciu face ce-i spune inima în patru concerte la Sala Palatului din Bucureşti, ce vor începe de la ora 20.00. “Fac ce-mi spune inima” nu mai este doar o melodie, e un spectacol urcat pe scenă de Horia Brenciu şi bandul său, HB Orchestra.

 

,,Prima dată a fost o simplă piesă. Apoi a devenit un hit. Astăzi e mai mult decât o tradiţie. E o stare de spirit!” sunt cuvintele artistului care, în urmă cu un an, făcea un troc cu publicul său –bucurie contra aplauze, dar şi o promisiune. Aceea că îşi va întâlni fanii în fiecare primăvară, într-un show deschis, în care spectatorii vor fi parte integrantă a orchestrei.

Aşadar, pregătiţi-vă să vă ascultaţi inima din nou! Fiţi împreună cu Horia Brenciu şi HB Orchestra, în acest weekend, la Sala Palatului, de la ora 20.00, într-un spectacol memorabil, intitulat “Fac ce-mi spune inima”.

 

Un eveniment marca Horia Brenciu este un show în care interacţiunea atinge cote maxime. Conectat în permanenţă cu publicul, Horia Brenciu transmite audienţei bucuria de a trăi. Totul se mişcă, doar timpul stă în loc. “Pe 22, 23, 24 şi 25 martie voi fi cu voi, cu voi toţi, cele peste 16.000 de suflete care au vrut cu tot dinadinsul să vină la Sala Palatului. Voi auzi vocea voastră, palmele şi bucuria voastră! Dacă stau bine să mă gândesc, voi veţi fi «Vocea României»! M-am pregătit o viaţă pentru întâlnirea asta. Ştiu că mă repet, dar ăsta-i adevărul! Ce v-am pregătit? Vedeţi voi!”, spunea, zilele trecute, Horia Brenciu, pe pagina sa de Facebook. De asemenea, artistul a dezvăluit, tot pe contul său de socializare, câteva dintre surprizele pe care le va face în cadrul megashow-ului de la Sala Palatului. “Dragii mei, voi începe spectacolul «Fac ce-mi spune inima» cu «Prolog», melodia de pe albumul «35». Voi termina cu «Lucruri simple», una dintre preferatele voastre. Asta ştiu sigur. În rest, aşteptaţi-vă la cele mai mari surprize din primăvara asta”, a mai spus el.

 

Dacă nu vreţi să rataţi concertul din acest weekend, grăbiţi-vă să vă achiziţionaţi un bilet la concert. Organizatorii au anunţat că nu mai sunt bilete decât pentru concertul din 25 martie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial