Fuego cântă la Sala Palatului

Dacă vrei să îl asculţi live pe artist, nu rata concertul special ce va avea loc vineri, începând cu ora 19.00, la Sala Palatului din Capitală.

Iubit şi apreciat pentru stilul şi vocea sa inconfundabilă atât de fanii din România, cât şi de cei din Republica Moldova, Fuego revine pe scena Sălii Palatului într-un spectacol extraordinar, intitulat “Scrisoare din Basarabia”. Artistul, care are o strânsă legătură cu Centrul Cultural din Chişinău şi care, în ultimii ani, a fost din ce în ce mai implicat în activităţi artistice şi sociale peste Prut, aduce acum la Bucureşti mesajul moldovenilor care se simt cu inima alături de ţara-mamă.

Cântă împreună cu Irina Loghin

Spectacolul, organizat de Etno TV, durează trei ore şi este structurat în două părţi distincte: una cu muzică populară, iar cea de-a doua, cu muzică uşoară. Fuego este acompaniat pe scenă de formaţiile “Vasile şi Vitalie Advahov”, din Chişinău, şi “Probachu”. Nu în ultimul rând, interpretul are alături de el două invitate dragi: Irina Loghin şi Anastasia Lazariuc. De asemenea, artistul le pregăteşte fanilor prezenţi la Sala Palatului şi o mare surpriză: o dublă lansare, de album şi de carte. În ultima vreme, Fuego a reuşit să ajungă şi la sufletele basarabenilor, spectacolele “Bucuraţi-vă, români” (Bălţi) sau “Mă-ntorc cu drag la Chişinău” desfăşurându-se cu sala plină. Printre admiratorii săi fideli se numără şi Petru Lucinschi, fostul preşedinte al Republicii Moldova, care a urcat pe scenă pentru a-l felicita personal şi a-i oferi un buchet cu flori. Vineri seară, Fuego se întoarce la Bucureşti în cel mai important eveniment al anului de pe agenda artistului.
A făcut Facultatea de Teatru

Născut în 1976, în Turda, judeţul Cluj, Paul-Ciprian Surugiu, pe numele său real, a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă, secţia canto, la Cluj-Napoca, după care a făcut Facultatea de Teatru, la clasa profesoarei Adriana Piteşteanu, şi specializarea music-hall la clasa profesorului Marius Ţeicu. A mai făcut cursuri de canto cu George Grigoriu şi Petre Galuşanu, pe care-i consideră şi astăzi mentorii lui spirituali care l-au înţeles, desluşit şi care au crezut în el până la capăt. Are la activ multe premii: locul doi la Festivalul „Aurelian Andreescu” (1995), Marele Premiu la Festivalul “Zâmbete pe portativ” (1997), Trofeul de Cristal la festivalul “Şlagărul de aur”, de la Minsk (2000), cea mai bună voce a anului – premiu acordat de Fundaţia pentru Tineret Fan-Club Bucureşti (2000).

Biletele au preţuri cuprinse între 35 de lei şi 180 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală. Acestea pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, casa de bilete a Sălii Palatului şi on-line, de pe eventim.ro.

36 de ani a împlinit artistul pe 23 august.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial