Fatboy Slim, concert live la The Light Cinema

Dacă vrei să ai parte de o petrecere inedită, ia-ţi prietenii şi veniţi la un concert în cinematograf. The Light Cinema te invită să îl vezi live pe Fatboy Slim vineri, începând cu ora 21.00.

Fatboy Slim a devenit cunoscut datorită lansării în carieră a numeroşi artişti prin remixurile sale, dintre care amintim “I See you Baby” – Groove Armada, “Brimful of Asha” – Cornershop şi “Renegade Master” – Wildchild şi altele, dar se mai adaugă şi lansarea albumului său legendar “You’ve Come A Long Way Baby”, care s-a vândut în trei milioane de albume în întreaga lume şi care l-a propulsat la statutul de star mondial având imnuri internaţionale precum “Rockafella Skank”, “Praise You” şi “Right Here, Right Now”, lucru care a făcut ca numele de Fatboy Slim să fie sinonim cu sunetul unei generaţii noi de muzică dance la nivel global.

Fatboy Slim a fost primul DJ care a stat pe o scenă principală la un festival cu o singură cutie cu discuri şi a extaziat mulţimi uriaşe pentru ore întregi. În momentul de faţă este unul dintre cei mai veneraţi şi căutaţi DJ de pe planetă, mixând pentru sute de mii de fani în fiecare săptămână, de la Ibiza la Rio, de la Tokyo la Perth.

Record de şase MTV Music Awards

Artistul a avut întotdeauna legături puternice cu cinematograful. Muzica sa a fost folosită în nenumărate coloane sonore. Videoclipul pentru “Weapon of Choice” a valorificat din plin cunoştinţele în materie de dans ale câştigătorului premiului Oscar, Christopher Walken, şi a câştigat 6 MTV Music Video Awards într-o singură noapte. “Praise You”, regizat de Spike Jonze, nominalizat la Oscar şi câştigător al premiului Breakthrough Video la MTV Movie Awards din 1999, rămâne unul dintre cele mai iubite videoclipuri ale tuturor timpurilor.

Acum, îl poţi vedea pe Fatboy Slim la The Light Cinema, într-un incredibil sistem surround 5.1, cu efecte vizuale puternice, creând o atmosferă fantastică de petrecere.

 

Nu rata acest eveniment unic: difuzarea concertului Fatboy Slim Live în Brighton (iunie 2012) vineri, ora 21.00, la The Light Cinema. În plus, organizatorii le fac cinste cu popcorn tuturor participanţilor la acest eveniment.
Preţul unui bilet este de 30 lei. Tichetele la acest eveniment s-au pus în vânzare la casele de bilete The Light Cinema şi on-line, pe www.lightcinemas.ro.

49  de ani a împlinit artistul pe 16 iulie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial