Doru Isăroiu te aşteaptă cu coveruri în True Club

Artistul şi True Band te invită la un weekend cu artificii în sufrageria True Club. Dacă vrei să te distrezi şi să dansezi pe coveruri ale celor mai bune piese, nu rata acest eveniment. Băieţii vor putea fi ascultaţi sâmbătă, dupa ora 22.30.

Trupa cântă live, aşa că ai ocazia să asculţi numai muzică de calitate sâmbătă, după ora 22.30. True Band înseamnă Doru Isăroiu (voce), Cristi Ungur (clape), Boer Carol (chitară), Mihai Togănel (bass) şi Valentin Isăroiu (tobe). Trupa a apărut în anul 2010 la iniţiativa lui Doru Isăroiu (Parlament) şi Leonard Muha (Ca$$a Loco). De atunci şi până în prezent, băieţii au cântat în cluburi, dar şi la evenimente private şi festivaluri din ţară.  Fostul solist vocal al trupei Parlament s-a născut în Târgu Mureş.
S-a apucat de cântat acum mulţi ani, nici el nu-şi mai aminteşte când. Mărturiseşte că totul a început atunci când a pus prima oară mâna pe o chitară. A urmat cursuri de chitară clasică timp de doi ani în oraşul natal, rareori mai bate şi tobele, dar a şi cântat în trupe rock precum Utopia, Tanagra, Oh Mama. Este fan Depeche Mode, crede în naturaleţe şi apreciază sinceritatea. Din noiembrie 2010 a acceptat cu drag să devină primul membru rezident al familiei True Club.

 

Dansezi pe ritmurile lui DJ Ollo
Valentin Isăroiu şi-a dezvoltat pasiunea pentru tobe pe când avea doar 14 ani. Între 2007-2010 a colaborat cu formaţia Parlament. În octombrie 2010 a acceptat cu mândrie propunerea de a face parte din formaţia True Band.
Basistul Mihai Togănel, aka “Pisica”, s-a născut în Târgu Mureş. A cântat în multe proiecte în oraşul natal, printre care: Claymood, The Juniors, District, Hijack, Tabasco, Ultimul Rând şi Cassa 3, trupe cu care a ajuns pe scene cunoscute din oraş, dar şi din ţară. În prezent, face parte din trupa True Band şi este membru rezident al clubului din noiembrie 2010. Chitaristul Karcsi Boer s-a născut în acelaşi Târgu Mureş.

 

Cântă de aproximativ şase ani, după cum el spune. Primele încercări au avut loc într-o pizzerie (în timpul liceului), au durat aproape doi ani şi aşa îşi câştiga banii de buzunar. A făcut trei ani la Liceul de Artă, dar cel mai mult a învăţat să cânte singur la chitară. A concertat în Târgu Mureş, Arad, Vama Veche şi Cluj cu o trupă de coveruri.
Eşti aşteptat, aşadar, la un excelent show live susţinut de Doru Isăroiu împreună cu cea mai fresh trupă de coveruri din Bucureşti: True Band. La concertele lor nimeni nu stă pe scaun, totul transformându-se într-o mare petrecere până dimineaţă. Şi pentru că oamenii vor multă muzică live, recitalul se împarte în trei reprize a câte 45 de minute. De la 22.30, DJ Ollo încălzeşte atmosfera cu cele mai tari hituri ale momentului, asta până vor intra în scenă băieţii cu puţin timp înainte de miezul nopţii.
Intrarea costă 15 lei.

2000 este anul în care solistul a intrat în trupa Parlament în urma unui casting naţional.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial