Direcţia 5, live în True Club

Dacă vreţi să trăiţi o experienţă plină de pasiune, sunteţi aşteptaţi joi seară, de la ora 22.30, în True Club, unde Direcţia 5 va susţine un concert extraordinar.

 

Seara va fi deschisă de DJ Ollo, de la 22.30, care va încălzi atmosfera pentru ca, puţin după miezul nopţii, scena să îi aparţină trupei Direcţia 5. Formaţia va oferi un spectacol special şi va interpreta atât piese de pe noul album, cât şi cele mai romantice cântece scrise pe parcursul celor 20 ani de carieră, în stilul inconfundabil Direcţia 5.

 

Pe scenă de 20 de ani
Cu multă pasiune şi talent, Direcţia 5 a adunat o experienţă de peste 20 de ani în industria muzicală şi a devenit una dintre cele mai iubite trupe româneşti. Grupul a luat fiinţă în anul 1991, la Bucureşti. În 1992, lansează albumul “La vulturul de mare cu peştele în gheare”, după care pleacă în Bulgaria la Festivalul „Orfeul de aur”, iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obţine Premiul II, înregistrările live fiind transmise de MTV. Urmează o lungă istorie muzicală ce face ca formaţia să fie recunoscută şi apreciată chiar şi peste hotare.

 

1998 – renaşterea
În anul 1998, Marian Ionescu reînfiinţa Direcţia 5 într-o nouă formulă, cooptându-i pe Marius Keseri (tobe), pe Nicu Damalan (chitară) şi pe Cristi Enache (voce). De-a lungul carierei, Direcţia 5 a devenit una dintre cele mai iubite trupe, a lansat 15 albume cu multe hituri şi a obţinut premii importante pentru excepţionalele sale performanţe muzicale. Printrele cele mai cunoscute melodii ale formaţiei, pe care cei prezenţi joi seară în True Club le pot asculta, se număra: „Superstar”, „Dacă ai şti”, „Poţi să visezi”, „Eşti îngerul meu” sau „Am nevoie de tine”. Preţul biletelor este de 40 de lei şi s-au pus în vânzare la True Club şi Bordello’s.

 

Premiaţi la Gala Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati
Direcţia 5 este una dintre trupele care au primit doua premii, unul pentru “Cel mai bun concept discografic” – cu discul “Beautiful Jazz Duets”, iar cel de-al doilea pentru categoria “Artistul Anului la Radio România Actualităţi”. “Aceste premii sunt echivalentul notei 10 primite din partea publicului şi a oamenilor din Radio România Actualităţi. Suntem foarte bucuroşi că am câştigat”, au declarat membrii trupei.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial