Celelalte Cuvinte concertează la Romexpo

Trupa-legendă a rockului românesc se prezintă în faţa publicului din întreaga ţară, după ce a umplut Sala Palatului, la concertul aniversar de 30 de ani.

 

Cu o componenţă stabilă de peste două decenii, trupa reuşeşte să se reinventeze permanent, în perfectă coerenţă cu calitatea muzicală care a consacrat trupa.

 

Istoria trupei porneşte în 1976, la Oradea, unde liceenii Marcel Breazu, Leontin Iovan şi Călin Pop au avut ideea formării unui grup intitulat Sonic. Ulterior, numele trupei a fost schimbat, iar actul de naştere oficial al trupei este înregistrat în 1981, când componenţii erau deja pe băncile facultăţii şi au susţinut un concert la Casa de Cultură a Studenţilor din Timişoara.

 

Celelalte Cuvinte datorează o bună parte din succesul pe care l-au avut la început actorului şi realizatorului de emisiuni radio şi TV Florian Pittiş. Acesta i-a remarcat în 1984 şi a introdus înregistrări ale trupei pe un material discografic realizat de Electrecord. Concertul va avea loc vineri, 29 iunie, la Romexpo Bucureşti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial