Cadenza Vagabundos revin în România

DJ Luciano împreună cu Mendo, Ernesto Ferreyra şi Technasia vor fi prezenţi, sâmbătă seară, la Sala Polivalentă, în cadrul proiectului Cadenza Vagabundos, începând cu ora 22.00.

Cadenza Vagabundos se întorc pentru un show vibrant, alături de cel mai cunoscut vagabond de la platane Luciano şi trubadurii Mendo, Ernesto Ferreyra şi Technasia. Cunoscuţi pentru energia cu care rulează petrecerile lor, DJ-ii de la Cadenza Vagabundos revin cu ce ştiu cel mai bine: distracţie ca pe plaja din Ibiza. Gaşca din cadrul proiectului a atras atenţia mai ales prin apariţiile neconvenţionale ale membrilor săi. Atât stilul muzical, cât şi cel vestimentar şi decorativ fac din ei adevăraţi “vagabonzi de profesie”.

Din Ibiza, direct la Bucureşti

Până acum, Cadenza Vagabundos nu s-au oprit doar în Capitală. “Vagabonţeala” lor s-a simţit şi la malul mării, pe aceleaşi ritmuri electrizante în La Mania, din Mamaia, pe 1 mai 2011 şi 2012, dar şi în Cluj-Napoca. Luciano este mereu vinovat pentru petreceri nebune în stilul Ibiza pe pământ românesc. Prima sa „dragoste” a fost pentru beat-urile muzicii electronice, care în câţiva ani l-au făcut DJ în cluburile din Europa. A cucerit rapid publicul cu ritmurile lui house, minimal şi techno, devenind un reper în lumea muzicii care iese din platane. Alături de el, Mendo, Ernesto Ferreyra şi Technasia întreţin nebunia electronică şi împreună lasă amintiri electrice pentru fani. Evenimentul este deschis de DJ-ul român Posh. Conceptul Cadenza Vagabundos a luat naștere pe însorita plajă din Ibiza și a câștigat într‐un timp foarte scurt o mulțime de fani de pe toate meridianele.
Biletele în avans costă 45 de lei, iar la intrare, 60 de lei şi biletul VIP, 100 de lei. Cele în avans pot fi achiziţionate on-line, de pe www.bilete.ro, cu livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul României şi din oficiile Poştei Române semnalizate “Aici Bilete.ro”. În Bucureşti, biletele pot fi cumpărate de la Studio Martin, French Bakery Lipscani, Music Box sau Metrou Unirii 1.

6.000 de oameni încap la Sala Polivalentă din Capitală.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial