Armin van Buuren revine la Bucureşti

După o pauză de doi ani, cel mai bun DJ din lume revine în România cu un gig în care va promova noul lui album, „Mirage”. Evenimentul are loc sâmbătă seara, la Sala Polivalentă.

 

Armin van Buuren, fan desăvârşit Jean-Michel Jarre, a descoperit „magia producţiei” când l-a cunoscut pe Ben Liebrand, cel care i-a devenit şi mentor în tot ceea ce a realizat. Dependent de sunete, la doar 19 ani, Armin era considerat un „tânăr talent”, dar a trecut imediat la titlul de „etalon al muzicii trance”. Menţinându-se pe locul 3 în DJ Mag Top 100, anul 2005 l-a surprins cu două premii: Best Radio Show şi Best Compilation (pentru „A State of Trance”) în cadrul decernării de la Miami Winter Music Conference. Pentru că sosise momentul ca Armin să uimească iarăşi, a lovit piaţa cu un nou album, „Shivers”, făcându-şi astfel şi debutul ca textier. De-a lungul carierei, a produs şi remixat numeroase track-uri ca: „Touch Me”, „Communi”, „Sound Of Goodbye”, „Burned With Desire”, „Free”, „King Of My Castle” – Wamdue Project, „Janeiro” – Solid Sessions şi „7 Cities” – Solar Stone.

 

Începuturile “Armada Music”
Pentru că a vrut să se implice în evoluarea muzicii electronice, Armin van Buuren şi-a deschis, în anul 2003, propriul label, „Armada”, alături de Maykel Piron şi David Lewis. Firma nu este doar label, ci include şi servicii de booking şi management. Sub „Armada”, au fost scrise în mare parte track-uri primite de la producători aflaţi la început de drum. Armin nu este doar un nume important pe scena muzicii trance, a devenit un etalon şi un artist în adevăratul sens al cuvântului.

 

 

Sunnery James & Ryan Marciano, responsabili cu “încălzirea”
Până la intrarea în scenă a headlinerului olandez, la pupitrul de la Sala Polivalentă vor mixa românii Snatt & Vix, dar şi un duo format din conaţionalii lui Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano (foto). Ţelul comun, declarat, al celor doi este de a mişca un număr cât mai mare de oameni, cu sunetele lor deep sau funky house. Din februarie 2010, Sunnery şi Ryan au lansat propriul lor eveniment “Amazone Project”, prezentat în premieră la Heineken Music Hall Amsterdam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial