Andrea Bocelli vine la Bucureşti

Cei care apreciază muzica de calitate au primit recent o veste foarte bună. Una dintre cele mai mari voci contemporane, celebrul Andrea Bocelli, va concerta la Bucureşti în primăvara lui 2013.

Visul multor melomani români este pe cale să se îndeplinească. Andrea Bocelli, italianul cu voce de aur, vine la Bucureşti, pe 10 mai 2013, în Piaţa Constituţiei. De-a lungul timpului au existat chiar şi petiţii on-line pentru aducerea sa, însă până acum nu s-a concretizat nimic, lăsându-i pe numeroşii fani din România să creadă că un concert Andrea Bocelli nu va avea niciodată loc la noi în ţară. În cele din urmă, cei de la Project Events şi European Events Service, organizatorii evenimentului, au reuşit ceea ce părea aproape imposibil şi le vor dărui melomanilor o primăvară de neuitat.

Nevăzătorul cu voce de aur

Andrea Bocelli s-a născut pe 22 septembrie 1958 în Lajatico, într-o familie de fermieri. La vârsta de şase ani începe să ia lecţii de pian, flaut şi saxofon. Din nefericire, copilăria i-a fost marcată de un eveniment nefericit. Născut cu un glaucom grav, Andrea orbeşte total la doar 12 ani, în urma unui accident survenit în timpul unui meci de fotbal. La scurt timp după accident, câştigă la prima lui competiţie muzicală „Margherita d’Oro in Viareggio”, cu melodia „O sole mio”. Cariera sa debutează însă la Festivalul Sanremo, în 1994, la secţiunea Nou-veniţi, unde câştigă cu melodia „Calmo della sera”. Imediat după festival, Bocelli lansează albumul de debut, ce poartă numele melodiei câştigătoare.

De unde îţi iei bilet

Pentru toţi cei care îşi doresc să-l asculte live pe Andrea Bocelli, biletele s-au pus în vânzare începând cu data de 27 august 2012 şi vor putea fi cumpărate din următoarele locuri: magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Flanco, Librăriile Adevărul, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi staţia de metrou Unirii 1. Cei care doresc să comande bilete on-line o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro şi myticket.ro.

Vor exista şase categorii de preţuri pentru bilete cu loc şi o categorie de preţ pentru bilete în picioare.

Preţurile biletelor vor fi:

-    zona VIP – 1.400 lei
-    categoria I – 900 lei
-    categoria II – 750 lei
-    categoria III – 550 lei
-    categoria IV – 350 lei
-    categoria V – 250 lei
-    zona în picioare – 150 lei

54 de ani împlineşte artistul pe 22 septembrie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial