„Rock în parc”, la Arenele Romane

Iubitorii de muzică rock sunt aşteptaţi vineri, la Arenele Romane, pentru patru ore de muzică de cea mai bună calitate. Pe scenă vor urca Viţa de Vie, Coma, Steelborn, Manfellow şi X-plod. Intrarea este liberă.

Concertul urmează modelul devenit deja celebru în marile oraşe ale lumii,  precum, Londra, New York, Paris, unde în parcurile locale au loc, cu regularitate, spectacole în aer liber. Pentru prima ediţie a „Rock în parc”, organizatorii au pregătit un line-up de excepţie. Astfel, începând cu ora 19.00, pe scena de la Arenele Romane vor urca, pe rând, Viţa de Vie, Coma, Steelborn, Manfellow şi X-plod,  într-un maraton de patru ore de muzică bună. Toţi artiştii vor interpreta muzică pop rock din repertoriul propriu sau internaţional, pentru a satisface toate gusturile şi vârstele. Totodată, trebuie notat faptul că toate trupele vor cânta acustic. Intrarea la concertele din cadrul „Rock în parc” este liberă.

Manfellow, reprezentanta României la GBOB
Cu toate că este un nume nou pe scena muzicală românească, trupa Manfellow are deja un palmares impresionant. În 2011, cei patru artişti au fost premiaţi la secţiunea Newcomers a Festivalului Stufstock 2011. În acelaşi an, au câştigat competiţia Global Battle of the Bands Romania şi va reprezenta ţara noastră la faza internaţională a concursului, ce va avea loc în această iarnă, la Londra. Ei se vor bate în capitala Angliei pentru marele premiu de 100.000 de dolari şi pentru The Best New Band In The World. Totodată, la începutul acestui an, Manfellow a cântat în deschiderea concertului T.Rex din Bucureşti.

Viţa de Vie, granzii rockului alternativ
Cu o istorie de 16 ani, Viţa de Vie este considerată una dintre cele mai bune trupe de rock alternativ din România. Fondată în 1996, avându-i în componenţă pe Adrian Despot, Adrian Ciuplea, Cezar Popescu, Sorin “Pupe” Tănase şi Sorin Dănescu, are la activ şapte albume şi mai multe premii. Viţa de Vie a cunoscut succesul în 1999, odată cu lansarea celui de-al doilea album, „Fenomental”, şi a hitului „Basul şi cu toba mare”. Muzica lor le-a adus, în 2002, Premiul UPFR pentru “Cel mai bun album alternativ” şi în 2004 şi 2005 premiile „MTV Best Live”.

4 ore va dura concertul “Rock în Park”, vineri seara, la Arenele Romane.

7 albume a lansat Viţa de Vie până în prezent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial