“Dă vina pe Voltaj” la Sala Palatului

Miercuri şi joi seară, sunteţi aşteptaţi pentru un superconcert la Sala Palatului marca Voltaj. Băieţii vor cânta atât piese mai vechi, care i-au consacrat în ultimii ani, cât şi melodii de pe noul lor album.

Pe 10 şi 11 octombrie poţi “Da vina pe Voltaj” pentru toate lucrurile frumoase din viaţa ta la Sala Palatului, de la ora 19.30, prin intermediul unui concert care se anunţă a fi cu totul special. Produs în totalitate de Voltaj, concertul este o superproducţie în care spectatorii vor fi loviţi din plin de zeci de mii de waţi de sunet şi lumină. Concertul de la Sala Palatului este prilejul prin care trupa lansează oficial albumul “Dă vina pe Voltaj”, pe care fanii l-au putut cumpăra exclusiv cu „Gazeta Sporturilor”.

 

Noul album se află în concordanţă cu stilul care a consacrat trupa, plin de optimism şi voie bună. Acesta conţine 10 piese, iar single-ul care dă titlul albumului -”Dă vina pe Voltaj” – a fost lansat în iarnă. “Lumea e a mea”, cel mai recent extras, va fi cântat şi în cadrul concertului de la Sala Palatului din 10 octombrie 2012. Alături de Voltaj vor urca pe scenă nume importante ale muzicii româneşti, invitaţi-surpriză care vor fi dezvăluiţi doar în seara evenimentului, în timpul show-ului. Pentru acest spectacol, Voltaj a produs patru variante de postere, toate ilustrându-i pe membrii trupei fugind de la sau către “locul faptei distracţiei”.

 

Încă se mai găsesc bilete

Biletele pentru concertele “Dă vina pe Voltaj” se găsesc la Sala Palatului, magazinul Muzica, reţelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Cărtureşti şi Mihai Eminescu şi on-line pe bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro. Preţurile acestora variază în funcţie de locurile alese, respectiv 40 lei, 50 lei, 80 lei şi 120 lei.

 1998 este anul în care Călin Goia intră în componenţa trupei ca vocalist.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial