Concerte şi teatru în Centrul Vechi

Piaţa Sfântul Anton din Centrul Vechi va fi animată, în această săptămână, de numeroase spectacole inedite.

Primăria Capitalei îi învită pe bucureşteni să se bucure de piese de teatru şi concerte organizate în aer liber în cadrul proiectului “Poiana Urbană”.

Până la sfârşitul lunii septembrie, Piaţa Sfântul Anton (de lângă Hanul lui Manuc) va găzdui, în cadrul proiectului “Poiana Urbană”, evenimente artistice şi sportive dedicate bucureştenilor dornici de distracţie. Săptămâna aceasta, cei mici se vor putea bucura, zilnic, de câte două reprezentaţii ale piesei de teatru “Cenuşăreasa”, pusă în scenă de actorii Operei Comice pentru Copii. Totodată, bucureştenii dornici de distracţie vor avea parte de concerte, în fiecare seară, în Piaţa Sfântul Aton.  Astfel, vor urca pe scenă trupele Omul cu Şobolani şi Emeric Set, dar şi cântăreţul Marcel Pavel.

Filme şi prezentări de modă
Bucureştenii vor avea parte, zilnic, până pe 30 septembrie, de spectacole de teatru, concerte în aer liber, filme şi prezentări de modă în cadrul proiectului “Poiana Urbană”. Pe perioada desfăşurării evenimentului, vor avea loc şi numeroase evenimente sportive şi expoziţii în aer liber. Nu vor lipsi însă nici programele pentru cei mici sau numerele de magie. În plus, intrarea este liberă.

Iată spectacolele care vor avea loc în „Poiana Urbană”

Vineri, 20 iulie
17.00 – 18.00 şi 19.00 – 20.00   Spectacolul pentru copii  „Cenuşăreasa”, susţinut de Opera pentru Copii
21.30 – 22.30 Concert Omul cu Şobolani

Sâmbără, 21 iulie
17.00 – 18.00 şi 19.00 – 20.00   Spectacolul pentru copii  „Cenuşăreasa”, susţinut de Opera pentru Copii
21.30 – 22.30  Concert Emeric Set

Duminică, 22 iulie
17.00 – 18.00 şi 19.00 – 20.00   Spectacolul pentru copii  „Cenuşăreasa”, susţinut de Opera pentru Copii
21.00 – 22.00 – Concert Marcel Pavel

Sport în aer liber
Cei care doresc să facă mişcare în aer liber sunt aşteptaţi, în fiecare weekend, pe Bdul Kiseleff unde, până pe 26 august, se desfăşoară programul „Via Sport”.  Primăria Capitalei a transformat bulevardul în cea mai mare arenă neconvenţională dedicată sportului, existând, aici, 10 kilometri pătraţi de terenuri de baschet, tenis de masă, tenis de picior, badminton şi fusbal, dar şi benzi pentru biciclişti şi biciclete la discreţie. De altfel, în fiecare weekend, în cadrul programului „Via Sport” au loc pe Bdul Kiseleff numeroase evenimente sportive la care sunt invitaţi, cu mic, cu mare, toţi bucureştenii.

2 reprezentaţii ale spectacolului „Cenuşăreasa” au loc, în fiecare zi, până duminică, în „Poiana Urbană”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial