Ultima fiţă în Capitală: petreceri în vaporaş şi în tren

 

Dacă vrei să organizezi o petrecere-monstru, iar banii nu sunt nicidecum o problemă, poţi închiria o navă ce te va plimba, pe ritmul muzicii, pe Lacul Herăstrău, sau, de ce nu, chiar un tren spre munte.

 

Unde poţi scăpa de aerul poluat, de praf şi de zgomotele infernale fără a pleca din Capitală şi, în acelaşi timp, poţi organiza o petrecere pe cinste? Chiar pe Lacul Herăstrău. Mai precis, cei interesaţi pot închiria cu aproximativ 620 de lei/oră nava Bucur de tip catamaran cu o capacitate de 50 de locuri şi pot organiza propriul party.  În plus, ambarcaţiunea Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), subordonată Municipalităţii, atinge o viteză de croazieră de 16 km/h şi este prevăzută cu instalaţii de climatizare, audiovideo, dar are şi supraveghere video.

 

Cât costă distracţia pe calea ferată
Şi Căile Ferate Române pun la dispoziţia petrecăreţilor trenuri charter cu vagoane ultramoderne, dotate cu aer condiţionat, sisteme de sonorizare şi video, plus servicii de catering şi nu numai. În funcţie de ruta aleasă, de perioadă şi categoria vagoanelor, preţurile încep de la 12 euro/km în cazul unui tren special comandat sau de la şase euro/km pentru vagonul ataşat la un tren în circulaţie, în condiţiile unui transport dus-întors în aceeaşi zi. De exemplu, dacă alegi ruta Bucureşti Nord-Predeal, dus-întors, şi un vagon business cu o capacitate de 55 de locuri, cu fotolii din piele, monitoare, wireless şi zonă de bar, plăteşti aproximativ 3.335 de euro, în timp ce pentru un vagon-restaurant dai 3.448 de euro. În cazul unui vagon-restaurant sau al unui vagon-bar ataşat unui tren în circulaţie spre Predeal şi retur, plăteşti 2.242 de euro, iar pentru un vagon clasa I  scoţi din buzunar 2.129 de euro.

 

Ce trebuie să faci
Cu aproximativ o săptămână înainte de închirierea navei Bucur, doritorii trebuie să facă o cerere către ALPAB la office@alpab.ro sau telefonic, la 021.224.67.89. De asemenea, pentru a putea organiza o petrecere pe şine, trebuie să completezi formularul de cerere de transport aflat pe site-ul www.cfrcalatori.ro, cu 30 de zile înainte de organizarea petrecerii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial