Sondaj CCSB la Primăria Sectorului 3: Robert Sorin Negoiţă 48%, Liviu Negoiţă 41%

Un sondaj de opinie al Companiei de Cercetare Sociologică şi Branding (CCSB) arată că încrederea bucureştenilor în Robert Sorin Negoiţă, candidatul USL pentru Primăria Sectorului 3, a crescut considerabil. Dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile locale, 48% din cei cu drept de vot l-ar alege primar al sectorului 3 pe Robert Sorin Negoiţă şi doar 41% l-ar vota pe actualul edil, pedelistul Liviu Negoiţă.

 

PSD Sector 3 a făcut public un sondaj realizat, la începutul lunii mai, de Compania de Cercetare Sociologică şi Branding pentru a-i informa pe bucureşteni cu privire la evoluţiile electorale ale candidaţilor la alegerile locale din 10 iunie. Potrivit sondajului, în sectorul 3 se estimează o participare la vot de 58%, în condiţiile în care 28% nu doresc să-şi exercite acest drept, iar 14% vor fi plecaţi din ţară.

 

Reprezentanţii USL, preferaţi de alegători
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale pentru Primăria Sectorului 3, 63% din bucureşteni i-ar vota pe reprezentanţii USL. Doar 25% ar vota reprezentanţii PDL, 6% pe cei ai PP-DD şi 5% pe candidaţii altor formaţiuni.

 

Majoritatea votanţilor l-ar alege pe Robert Sorin Negoiţă
Încrederea bucureştenilor în Robert Sorin Negoiţă, candidatul USL pentru Primăria Sectorului 3, a crescut, faţă de luna martie, cu 7%, în timp ce încrederea în democrat-liberalul Liviu Negoiţă a scăzut simţitor. În plus, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru funcţia de primar al sectorului 3, 48% din locuitori ar vota cu Robert Sorin Negoiţă, candidatul USL, în timp ce doar 41% ar vota cu Liviu Negoiţă, candidatul PDL, 5% ar opta pentru Cătălin Zamfira (PP-DD), iar 6% ar vota cu alţi candidaţi.

 

Din ce în ce mai nemulţumiţi de primarul pedelist
Faţă de luna martie, numărul celor nemulţumiţi de activitatea primarului sectorului 3, Liviu Negoiţă, a crescut. Totodată, potrivit datelor sondajului, 69% din locuitori sunt nemulţumiţi de activitatea Primăriei Sectorului 3 în ceea ce priveşte diminuarea nivelului poluării, în timp ce 66% sunt nemulţumiţi de lipsa măsurilor pentru evitarea aglomeraţiei din trafic, iar 64%, de felul în care se desfăşoară reabilitarea termică a blocurilor. Mulţi repondenţi sunt nesatisfăcuţi de activitatea Primăriei Sectorului 3 în ceea ce priveşte eliminarea birocraţiei (63%), facturile mari la întreţinere (63%), înfrumuseţarea aspectului exterior al locuinţelor (62%), corupţia din instituţiile publice locale (60%), consolidarea clădirilor în caz de cutremur (59%), sistemul de sănătate (58%), cablurile de pe stâlpi (56%), infracţionalitatea (55%), locurile de muncă (53%), starea străzilor (50%), locurile de parcare (47%), curăţenia în sector (23%) şi evacuarea gunoiului menajer (20%).

 

Oprescu, cele mai mari şanse pentru Primăria Capitalei
Acelaşi sondaj CCSB arată că, dacă duminică ar avea loc alegerile locale pentru Primăria Capitalei, 66% din bucureşteni l-ar alege edil-şef pe Sorin Oprescu, candidat independent susţinut de USL. Doar 19% l-ar vota pe Silviu Prigoană, 5% pe independentul Nicuşor Dan, 4% pe George Becali (PNG), 3% pe Horia Mocanu (PPDD) şi 3% ar vota alţi candidaţi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial