Şapte motive ca să rămâi în Capitală în acest weekend

Ai parte de numeroase evenimente, poţi savura fel de fel de delicatese, îţi poţi reînnoi garderoba şi lista continuă… În weekend au loc şapte târguri şi festivaluri în Bucureşti.

 

În spatele staţiei de metrou Grozăveşti va fi amenajat de astăzi şi până pe 9 octombrie un cort cu o capacitate de 2.000 de persoane unde, între orele 17.00 şi 02.00, vor avea loc jocuri de lumini şi concerte.

 

O ministână la Festivalul Brânzei
Parcul Sebastian din sectorul 5 va găzdui de azi şi până pe 2 octombrie Târgul de produse tradiţionale Festin Românesc, unde atracţiile vor fi sarmalele maramureşene cu brânză sau cu ciuperci şi mustul. Festivalul Brânzei, cu produse tradiţionale şi ecologice, va avea loc, în weekend, în Parcul  Academiei de Ştiinţe Agricole din Bd Mărăşti nr. 61. Aici, bucureştenii vor putea face poze lângă o ministână cu cinci oi şi doi măgăruşi şi vor putea savura bulz, pastramă şi tocăniţă de miel.

 

Aici găseşti frişcă de miere şi produse cosmetice
Sâmbătă şi duminică va avea loc şi Târgul Mierii la Apimondia, pe Bd. Ficusului 40. Pe lângă sortimentele clasice de miere, vor fi expuse şi  cosmetice pe bază de produse apicole. Doritorii vor putea încerca frişca de miere.

 

Filme, bijuterii şi concerte la Festivalul Culturii Indiene
La Muzeul Satului „Dimitrie Gusti” are loc de azi până duminică Festivalul Culturii Indiene. În cele trei zile se va desfăşura, între orele 9.00 şi 19.00, un târg cu produse tradiţionale şi bijuterii din India. Mâine, de la ora 11.00, cei interesaţi pot învăţa sanscrită, iar de la ora 13.00 pot fi iniţiaţi în arta îmbrăcării sariului. La 17.30 are loc un  concert de muzică clasică Bhajan şi Qawwali. Şi duminică, de la ora 14.00 va fi organizat workshop de dans clasic, urmând ca de la ora 17.00, în sala Multimedia a Ministerului Culturii, să aibă loc proiecţia de film  „Chaturanga”.

 

Alege locul ideal pentru vacanţa de iarnă
Până pe  2 octombrie, în centrul de conferinţe de la Palatul Parlamentului are loc Târgul de Turism Winter Holiday. Aici, vizitatorii pot beneficia de oferte speciale pentru vacanţă.

 

Broşe-fantezie şi genţi lucrate manual
În weekend, în curtea Muzeului Municipiului Bucureşti se desfăşoară o nouă ediţie a târgului  I Love Handmade. Bucureştenii pot găsi produse unicat lucrate manual, de la accesori din mătase şi broşe-fantezie până la genţi şi haine.

 

Cele mai ieftine fructe şi legume

Târgul de Toamnă  „Din câmp, direct pe masa ta!” din Piaţa Chilia Veche va fi deschis non-stop de astăzi şi până duminică. Bucureştenii pot cumpăra produse bune de umplut cămările şi de pus la borcane: vinete (1,80 lei/kg), ardei capia (1,80 lei/kg), cartofi (0,80 lei/kg), gogonele (0,60 lei/kg), gogoşari (2,50 lei/kg), ardei gras 0,70 –1 lei/kg, roşii (0,60 lei/kg) şi multe altele. Weekendul trecut s-au vândut 25 de tone de fructe şi legume, iar de spătămâna viitoare va fi deschis un nou târg de toamnă pe platforma Autogării Militari.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial