Megaspectacol, duminică, în Piaţa Sfântul Anton

 Centrul Vechi va fi animat, duminică seară, de un concert incendiar, organizat sub sloganul „I Love S3”. Pe scena amenajată în Piaţa Sfântul Anton vor urca cei mai în vogă artişti ai momentului, în timp ce spectatorii vor avea parte de numeroase surprize.

Piaţa Sfântul Anton va găzdui, duminică, începând cu ora 19.00, un spectacol de excepţie, organizat sub sloganul “I  Love S3”. Bucureştenii  se vor putea bucura de un recital de pian deosebit, după care vor putea asculta hituri ale formaţiei Direcţia 5. Programul evenimentului va continua cu un moment special, dar şi cu un recital susţinut de cântăreaţa Elena Gheorghe.  Dorindu-se promovarea valorilor autentice, toţi artiştii care vor urca pe scenă vor cânta live. În plus, vor fi organizate şi concursuri atractive. Evenimentul este organizat de Asociaţia Starfix, în parteneriat cu Primăria Sectorului 3.

 Albume foto pentru bucureşteni

În cadrul evenimentului,  „vedete” vor fi şi monumentele istorice, şi obictivele importante ale Centrului Istoric şi de pe întreg teritoriul sectorului. În acest sens, la concertul de duminică seară vor fi împărţite sute de albume cu obiectivele turistice din sectorul 3, fiind promovată, astfel, bogăţia culturală a sectorului. De asemenea, pe ecranul amplasat deasupra scenei va putea fi admirat un colaj de fotografii ce prezintă clădirile istorice din această zonă administrativă.

Va fi promovată bogăţia culturală a sectorului 3

Sectorul 3 beneficiază de un patrimoniu cultural inestimabil. De la lăcaşe de cult încărcate de istorie până la bijuteriile arhitecturale ale Centrului Istoric, aria teritorială a sectorului este împânzită de obiective cu un mare potenţial turistic. Din nefericire, cei care le cunosc cel mai puţin sunt chiar locuitorii din această zonă. Scopul evenimentului este de a scoate în evidenţă patrimoniul cultural al sectorului 3 pentru a le arăta locuitorilor că ar trebui să fie mândri că locuiesc aici.

 

500   de albume cu obiectivele turistice din sectorul 3 le vor fi oferite bucureştenilor la evenimentul „I Love S3”.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial