Încep târgurile de Valentine’s Day

Ziua Îndrăgostiţilor se apropie cu paşi repezi. Bucureştenii aflaţi în căutarea unui cadou special pentru persoana iubită sunt aşteptaţi la târgurile de Valentine’s Day, unde pot găsi de la bomboane fondante, inimioare de pluş, parfumuri şi cosmetice până la bijuterii speciale.

La Sala Dalles se desfăşoară, de vineri, tradiţionalul târg de cadouri dedicat Zilei Îndrăgostiţilor. Expozanţii vin în ajutorul bucureştenilor cu numeroase idei de cadouri romantice şi chiar personalizate.  Potrivit organizatorilor “Valentine’s Day Fair”, “dulciurile sunt puse la loc de cinste: formele variate din ciocolată, marţipan, pastă fină de migdale sau turtă dulce negreşit vor fi pe placul ei, iar aranjamentele florale din bomboane de ciocolată vor îndulci şi mai mult gustul dragostei”.  Nu vor lipsi nici inimioarele de ciocolată sau de pluş, lumânările parfumate, cănile şi tricourile personalizate. De altfel, cei care doresc să-şi surprindă persoana iubită cu un cadou neconformist vor putea alege „florile la doză” care înfloresc în patru zile.

Expoziţie de bijuterii

Îndrăgostiţii care vor trece pragul târgului de la Sala Dalles vor putea vizita şi o expoziţie cu vânzare de bijuterii placate cu aur de 24 carate sau din argint, împodobite cu pietre semipreţioase sau lucrate manual folosind tehnici speciale. Totodată, doritorii vor putea cumpăra şi creaţii hand made ale artiştilor plastici, parfumuri, cosmetice bio sau produse terapeutice. Târgul are loc până pe 14 februarie, putând fi vizitat între orele 10.00 şi 20.00. Intrarea este liberă. În plus, în fiecare zi vor avea loc tombole.

 Sweet Fest, la Hanul lui Manuc

De astăzi şi până duminică, Hanul lui Manuc găzduieşte ediţia specială de Valentine’s Day a târgului de dulciuri Sweet Fest. Vizitatorii se vor putea delecta cu praline belgiene, bomboane fondante, prăjituri de casă, baclavale cu vişine,  specialităţi greceşti, torturi de marţipan, dar şi numeroase sortimente de cafea şi ceaiuri naturale. Cei intersaţi vor putea participa şi la un atelier culinar în care vor învăţa să pregătească bunătăţi dulci şi sucuri doar cu ingrendiente sănătoase. Târgul este deschis între orele 10.00 şi 19.00.

Haine vintage şi cosmetice

La “The Vintage Pub” va avea loc, pe 13 şi 14 februarie, între orele 13.00 şi 19.00, târgul “Zdrăngănele, brizbizuri şi alte bucurii pentru îndrăgostiţi”. Vizitatorii vor putea achiziţiona bijuterii hand made, haine şi obiecte vintage, cosmetice, accesorii şi decoraţiuni inedite. Intrarea este liberă.

 

 7 zile durează târgul deschis la Sala Dalles din Capitală

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial