Curăţenie generală în Centrul Vechi

Primarul Robert Negoiţă a organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, o operaţiune de igienizare a întreg Centrului Vechi. Totodată, primarul a promis că astfel de operaţiuni vor fi efectuate săptămânal pe întreg parcursul sezonului estival.

Coordonată de Primăria Sectorului 3, acţiunea de igienizare a Centrului Istoric a implicat 40 de muncitori şi 20 de utilaje ale  operatorul de salubritate Rosal Grup, ce se ocupă de curăţenia întregii zone administrative. Preţ de ore bune, aceştia au ridicat gunoiul menajer şi au curăţat şi spălat toate străzile din Centrul Istoric. „Trebuie să facem curăţenie la cel mai înalt nivel. Noi facem curăţenie tot timpul anului, dar în special acum, primăvara şi vara, când Centrul Istoric este plin de oameni, de dimineaţa până noaptea. Trebuie să acordăm o mai mare importanţă Centrului Istoric, deoarece nu este doar imaginea sectorului 3, ci şi a României”, a declarat primarul Robert Negoiţă în timpul operaţiunii. Astfel de operaţiuni urmează să mai fie organizate de Primăria Sectorului 3, săptămânal, până la încheierea sezonului estival.

Scrisoare deschisă către Oprescu

Cu ocazia operaţiunii, ce a avut loc pe 12 mai, primarul Robert Negoiţă a şi inspectat străzile şi aleile pietonale din Centrul Vechi, constatând o serie de nereguli, anumite străzi având “aspect de murdar” din cauza pavajului prost făcut. “Este inadmisibil! Eu, aici, am muncit cinci minute ca să fac curăţenie pe trei metri pătraţi, iar în urmă a rămas un dezastru din cauza faptului că pavajul este făcut prost şi pentru că, în mod normal, aici ar fi trebui să fie beton. Este o treabă făcută prost de cei care au pus pavajul în Centrul Vechi”, a mai spus Robert Negoiţă după ce a încercat să spele cu un utilaj o porţiune a unei străzi.  Primarul a notat toate zonele unde pavajul prezenta probleme şi a înaintat o scrisoare deschisă primarului Sorin Oprescu pentru rezolvarea acestora.

„Am constatat că există o serie de probleme privind modalitatea de execuţie sau de întreţinere a pavajului stradal, precum şi asigurarea curăţeniei, a siguranţei şi a confortului cetăţenilor.” – Primarul Robert Negoiţă, în scrisoarea către Sorin Oprescu

54.639 de metri pătraţi este suprafaţa din Centrul Istoric pe care Primăria Sectorului 3 asigură salubritatea stradală.

40 de angajaţi ai firmei de salubritate au participat la operaţiunea de curăţenie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial