Află la Slim Expo cum poţi slăbi în timp-record

Bucureştenii care doresc să scape rapid de kilogramele în plus sau, pur şi simplu, să înveţe să mănânce sănătos, sunt aşteptaţi până duminică la Sala Palatului unde se desfăşoară Slim Expo.

 

Sala Palatului găzduieşte, de astăzi şi până duminică, o expoziţie dedicată persoanelor care vor să câştige lupta cu kilogramele sau doar să adopte o alimentaţie sănătoasă. Este vorba despre Slim Expo, unde, totodată, vor avea loc şi workshopuri, dar şi demonstraţii sportive. Bucureştenii vor putea găsi, aici, numeroase produse de slăbit şi pentru îngrijire, suplimente nutritive şi vor putea afla de la specialişti totul despre operaţiile estetice, precum şi ofertele centrelor medicale în ceea ce priveşte remodelarea corporală şi pierderea în greutate. Din rândul expozanţilor nu vor lipsi nici saloanele de înfrumuseţare şi centrele de wellness & SPA şi fitness.  În plus, doritorii vor putea cumpăra de la Slim Expo aparate şi echipamente de slăbit şi articole sportive.

 

Pierzi kilograme… prin hipnoză
Specialiştii prezenţi la Slim Expo îi vor învăţa pe vizitatori cum să slăbească sănătos, dar şi care sunt cele mai indicate programe de detoxifiere. De altfel, unul dintre centrele de psihologie şi dezvoltare personală ce vor participa la Slim Expo va prezenta metoda slăbitului prin hipnoză.

 

Workshop susţinut de nutriţionistul vedetelor
Vizitatorii Slim Expo vor avea parte şi de workshopuri. Duminică, între orele 11.30 şi 14.30, psihoterapeutul Mihaela Popa va susţine cursul „Setare mentală pentru slăbit”,  în care va dezvălui care este cel mai simplu şi în acelaşi timp cel mai eficient program de slăbire conceput vreodată. Tot duminică, între orele 14.30 şi 17.30, nutriţionistul care a ajutat zeci de vedete autohtone să slăbească, printre care şi  Mihaela Rădulescu şi Teo, va susţine cursul „Cură de slăbire sau stil de viaţă?”, învăţându-i pe participanţi care sunt paşii pe care trebuie să-i parcurgă pentru a rezolva pentru totdeauna obsesia kilogramelor în plus şi pentru a recâştiga bucuria de a mânca. Pentru a participa la aceste cursuri, doritorii trebuie să se înscrie pe www.slimexpo.ro.

 

Intrarea este liberă
Expoziţia ce tocmai şi-a deschis porţile poate fi vizitată azi, până la ora 18.00, dar şi sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 18.00. Accesul este gratuit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial